Lijepa gesta: Srbi spremili iznenađenje za legendarnog Hrvata!

Bivšeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Slavena Bilića ugodno su iznenadili iz uprave Partizana.

7.11.2014.
8:15
VOYO logo

Bilić je sa svojim Beşiktaşem prije dva tjedna pobijedio Partizan u Beogradu sa 4:0 u utakmici 3. kola Europske lige, a sa stadiona je ispraćen pljeskom.

Srpski Kurir prenosi da se nakon susreta bivši izbornik Vatrenih raspitivao gdje može nabaviti CD grupe JNA. Kako ga osobno nije uspio nabaviti, iz Partizana su ga odlučili iznenaditi i pokloniti mu oba albuma koja je grupa dosad izdala, pod imenom "Jedan je crno-beli tim" i "Crno-beli randevu", u paketu s potpisima članova benda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah u 4. kolu Europske lige ponovo su snage odmjerili Beşiktaş i Partizan, ali ovoga puta u Istanbulu. Poklon nije previše smekšao Bilića, Turci su slavili, ali samo s 2:1. Nakon utakmice, srpske novinare je zanimalo koja mu se pjesma navijača Partizana najviše sviđa.

"Ajme, nemojte me to pitati... Ne krijem da volim slušati te pjesme, zbog melodije i ritma. Posebno obožavam pjesme Torcide, navijača iz Turske, Grčke, svih emotivnih država. Istina, sviđaju mi se neke pjesme i Partizanovih navijača. Posebno ona dalmatinska koja se pušta na košarci".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/tu2A2dKH_v8

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo