CRISTIANO U SREDIŠTU NOVOG VELIKOG SKANDALA: / Talijani istražuju slučaj s Ronaldom, Juventus i Portugalac odbacuju optužbe

Image
Foto: Profimedia

Juventus i Ronaldo odbacuju tvrdnje ministra Spadafore i ističu da nisu učinili ništa pogrešno

26.10.2020.
11:16
Profimedia
VOYO logo

Talijanski ministar sporta Vincenzo Spadafora i dalje inzistira na tome da je napadač Juvenstusa Cristiano Ronaldo prekršio covid-19 protokol te je kazao da je u tijeku istraga o tome, objavili su talijanski mediji.

Ministar Spadafora smatra da Ronaldo nije smio napustiti Torino kako bi igrao za portugalsku reprezentaciju u Ligi nacija sredinom listopada, te da je trebao ostati u tzv. zaštitnom balonu, jer su u omladinskom pogonu i U-23 ekipi Juvea zabilježeni slučajevi zaraze koronavirusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

07 CRISTIANO RONALDO (POR) - Match de football de ligue des Nations France / Portugal (0-0) au stade de France ŕ Saint-Denis le 11 octobre 2020. © FEP / Panoramic / Bestimage Soccer match France / Portugal in Paris on october 11th 2020,Image: 562546852, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Pod istragom

No, Ronaldo je 11. listopada u Parizu odigrao cijeli susret protiv Francuske (0-0), a dva dana kasnije objavljeno je da je pozitivan na koronavirus zbog čega nije nastupio protiv Švedske u Lisabonu (14. listopada). Ronaldo se je iz Portugala vratio u Torino privatnim avionom te je ostao u samoizolaciji.

"Napustivši Torino kako bi igrao za reprezentaciju Ronaldo nije poštovao covid-19 protokol i u tijeku je istraga o tome", kazao je ministar sporta Vincenzo Spadafora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus i Ronaldo odbacuju tvrdnje ministra Spadafore i ističu da nisu učinili ništa pogrešno. Zbog pogoršanja epidemiološke situacije talijanska vlada ponovno je uvela restriktivne mjere slične onima iz proljeća. Tim mjerama zaustavljen je amaterski sport, a utakmice Serie A ponovno se moraju igrati pred praznim tribinama nakon što je dosad bilo moguće da tisuću gledatelja uživo prate susrete talijanskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo