NE ŽELI BITI GLAVNI? / Ronaldo u očaju, svom silom želi otići, a nitko ga ne želi: Spreman je napraviti nešto što nitko nije očekivao

Image
Foto: Profimedia

Saga oko Cristiana Ronalda se nastavlja, još se uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru

22.7.2022.
10:12
Profimedia
VOYO logo

Portugalska nogometna superzvijezda Cristiano Ronaldo zatražio je odlazak iz Manchester Uniteda ovoga ljeta jer sljedeće sezone želi igrati u klubu koji se natječe u Ligi prvaka. Njegov menadžer Jorge Mendes već ga tjednima nudi europskim velikanima, ali nikako ne može pronaći novi "dom" svojem štićeniku.

Image
AH, TAJ NAŠ LUKA /

Modrić dobio svoj dribling u kultnoj nogometnoj igrici: Pogledajte o kojem se potezu radi

Image
AH, TAJ NAŠ LUKA /

Modrić dobio svoj dribling u kultnoj nogometnoj igrici: Pogledajte o kojem se potezu radi

Mendes ga je navodno ponudio njemačkom Bayernu, francuskom PSG-u i engleskom Chelseaju, no oni nisu bili zainteresirani, a u priču uključio i jedan klub iz Saudijske Arabije koji ga je navodno pokušao dogovoriti na dolazak "najvećom ponudom u povijesti nogometa" i čak 250 milijuna eura za dvogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak su se spominjali i mrski rivali Real Madrida, Barcelona i Atletico, no i oni su protiv ideje da Portugalac dođe u njihov klub. Barca je dovela Lewandowskog, a Atletico nije zainteresiran za njegove usluge.

Image
Foto: Profimedia

Spreman je na sve

Iako Cristiano ne želi ostati u Manchester Unitedu i igrati u Europskoj ligi, Erik Ten Hag ga vidi u svojim planovima te uporno naglašava kako je Ronaldo odsutan zbog obiteljskih razloga. A Ronaldo je toliko očajan za odlaskom iz Uniteda da je spreman i zaigrati za puno manju plaću od dosadašnje. Kako piše Ben Jacobs, Portugalac bi prihvatio čak 30 posto manju plaću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mendes je klubovima dao do znanja da je Cristiano spreman na smanjenje plaće od 30 posto. Otišao bi i u Atletico Madrid, ali u klubu smatraju da je taj transfer "problematičan", piše novinar CBS Golaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mendes ga je čak nudio i Barceloni, prije nego što su doveli Lewandowskog. Izvori bliski nogometašu tvrde da želi igrati u Ligi prvaka, ali također želi biti dio kluba u kojem nije sav pritisak na njegovim leđima. Potrebna mu je podrška, posebno prije Svjetskog prvenstva. U Unitedu ga pak ne žele prodati. Trener ten Hag se nada da će uskoro sjesti s Portugalcem i porazgovarati o svemu", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo