Ronaldo na zadnjem treningu Reala zabrinuo navijače

Problemi s lijevim koljenom spriječili su Cristiana Ronalda da odradi trening Real Madrida uoči gostovanja kod Borussije Dortmund koju je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka pobijedio 3:0.

7.4.2014.
21:32
VOYO logo

Portugalski je nogometaš tijekom vikenda zbog spomenute ozljede propustio ogled protiv Real Sociedada u Primeri, a vjerovalo se da bi mogao biti spreman za uzvratni četvrtfinalni ogled Lige prvaka.

Ronaldo je trening prekinuo nakon samo 20-ak minuta, pa ga očito ozljeda koju je zadobio u prvoj četvrtfinalnoj utakmici i dalje muči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvijezda Reala je odmah nakon napuštanja terena primila pomoć fizioterapeuta, a trener Carlo Ancelotti je o njegovoj situaciji izjavio:

"On smatra da je spreman 100 posto pa smo uvjereni da će nastupiti. Ipak, neću riskirati s njim pod svaku cijenu. Cristiano uvijek želi igrati, a i ja želim da igra. No, on je profesionalac i zna kada nije u stanju", izjavio je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dat ćemo sve od sebe i pružiti navijačima što zaslužuju, strastvenu izvedbu Borussije Dortmund", najavio je uzvratni četvrtfinalni ogled nogometne Lige prvaka protiv Reala Borussijin trener Jürgen Klopp.

"Postava će biti malo drugačija nego u Madridu, a mi ćemo dati naš maksimum protiv vrlo jake momčadi. Prošle smo godine izgubili u finalu, a ove godine ćemo, izgleda, ispasti u četvrtfinalu. Ali ništa još nije gotovo", dodaje Borussijin trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle je sezone Borussia izbacila Real u polufinalu, ali ove sezone teško će ponoviti podvig budući iz prve utakmice imaju zaostatak 3-0.

"Mi smo u ovom trenutku specijalisti za druga poluvremena, što će biti sutra...drugo poluvrijeme četvrtfinala. Real Madrid je jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka. Mi se želimo bolje braniti i koristiti naše prilike bolje nego u Madridu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp bi u uzvratnoj utakmici trebao imati na raspolaganju vratara Romana Weidenfellera po oporavku od ozljede ruke, za razliku od Sebastiana Kehla koji je suspendiran.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo