VELIKI PREOKRET NA POMOLU /

Ronaldo konačno prelomio i odlučio gdje želi nastaviti karijeru: 'Već je obavijestio čelnike Juventusa o svojoj želji'

Image
Foto: Profimedia

Portugalac i dalje igra na top razini

4.7.2021.
15:24
Profimedia
VOYO logo

Iako je Portugal ispao u osmini finala Europskog prvenstva Cristiano Ronaldo opet je pokazao zašto je i u 37. godini među najboljim igračima na svijetu. Zvijezda Juventusa završila je nastup s pet golova te je i dalje kandidat za Zlatku kopačku ovog Eura. Patrik Schick zabio je isti broj golova kao i on, ali je odigrao utakmicu više te je pritom upisao manje asistencija od Portugalca.

Također, s dva gola u susretu protiv Francuske, portugalski nogometni majstor stigao je do brojke od 109 golova u dresu nacionalne vrste izjednačivši svjetski rekord Iranca Ali Daeija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog svega toga jasno je da napadač i dalje može biti udarna igla bilo kojeg kluba na svijet. A posljednjih mjeseci bilo je dosta govora o tome hoće li i iduće sezone igrati za Juventus ili će se možda vratiti u Manchester United, odnosno prijeći u PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi novi ugovor

No, prema pisanju talijanske Gazzette dello Sport, Ronaldov menadžer Jorge Mendes navodno je zatražio od Juventusa da za godinu dana produže njegov ugovor, do ljeta 2023. Aktualni mu je vrijedi još godinu dana, a ovim bi ostao u Torinu još dvije.

Gazzetta navodi da pregovori još nisu počeli, ali je su čelnici Juvea informirani o Ronaldovoj želji da produži ugovor za godinu dana.

Juventus je zatražio vremena kako bi razmislio o tome jer ih napadač košta 31 milijun eura po sezoni što je nakon izbijanja pandemije i prateće finacijske krize velik zalogaj za sve klubove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo