ĆORLUKA NAJAVIO TURSKU: / 'Hoći li igrati s kapicom? Vaterpolisti su nam ih uzeli sve'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije Vedran Ćorluka stao je pred medije dva dana uoči kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2018. protiv Turske.

3.9.2016.
17:18
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

"Nismo još gledali Tursku. Čekali smo da se Ivan priključi. Nedostaje im par igrača s Eura, ali mislim da neće biti ništa manje kvalitetni. Utakmice s Turskom su uvijek tvrde. Neće biti prevelika razlika u odnosu na onu utakmicu na Euru. Snažna su ekipa. Bit će teška utakmica za obje momčadi", kazao je Ćorluka. Osvrnuo se i na situaciju s Ivanom Rakitićem, koji se tek u subotu priključio Vatrenima jer je imao obiteljskih problema. Okupljene je zanimalo je li to ostavilo raga na igrače.

"Najbitnije je to da je obitelj dobro i da je njemu glava čista. S nama 8-9 godina, rekao bih da se poznajemo u dušu. Znamo koliko nam je potreban i koliko je važan za reprezentaciju. Najbitnije je kako se on osjeća i ako je sve dobro onda nema problema", kazao je branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Srni i Lokomotivu

"Osjeti li se da nema Darija Srne?Osjeti se. Godinama nam je bio uzor. Bio nositelj dobre atmosfere. Falit će nam pogotovo na terenu. Poznato je koliko je dobro odigrao Euro. Godine čine svoje. Mogao je još nastaviti igrati za reprezentaciju, ali je odlučio otići jer dolaze nove mlade snage. Čuli smo se neki dan i kao da nikad nije otišao. Svi ćemo kad tada pasti u zaborav, vrijeme radi svoje", rekao je Ćorluka. Ovog ljeta dosta se pisalo o njegovom transferu, međutim na kraju je ostao u moskovskom Lokomotivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekli su mi da ne nema prodaje i ponudili mi novi ugovor s odličnim uvjetima. Kapetan sam i imam odlične uvijete pa nije bilo razloga za promjenom sredine", poručio je branič.

"Hoću li i u ponedjeljak zaigrati s'kapicom? Vaterpolisti su nam ih uzeli sve pa ih mi više nemamo ovdje", s osmjehom je završio Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo