CITY U SLJEDEĆU SEZONU KREĆE JOŠ JAČI: / Guardiola našao igrača koji mu treba, u Manchester stiže novi Busquets

Image
Foto: AFP

Igrač za Guardiolu

17.5.2019.
12:10
AFP
VOYO logo

Engleski prvak Manchester City koji je prvenstvo osvojio zahvaljujući fenomenalno odigranoj sezoni u ljetnom prijelaznom roku namjerava se još pojačati, a njihov trener Pep Guardiola još dodatno ojačati vezni red svoje momčadi, a igrač kojeg želi je Rodri iz Atletico Madrida.

Madridski list AS javlja da je City već krenuo u akciju i poslao ponudu od 70 milijuna eura, koliko u ugovoru iznosi Rodrijeva otkupna klauzula, tako da će se transfer završiti kada City s igračem dogovori osobne uvjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, TEMP Rex Features

Rodri

Dvadesetdvogodišnji Rodri u Atleticco je stigao iz Villarreala za 20 milijuna eura na početku ove sezone, a dobrim igrama je privukao na sebe veliku pažnju i čini se da će njegov boravak u Madridu trajati samo jednu sezonu.

Rodrija brojni španjolski nogometni stručnjaci vide kao zamjenu defenzivnog veznog Sergija Busquetsa u reprezentaciji pa je jasno zašto ga Guardiola želi u svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

BARCELONA, 02-09-2018. LaLiga 2018/ 2019, date 3. during the game FC Barcelona - SD Huesca. Sergio Busquets of FC Barcelona., Image: 385024439, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Austria and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

Podsjetimo, upravo je pod Guardiolom u Barceloni Busquets započeo svoju veliku i uspješnu karijeru u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo