ČITATELJE NET.HR-a PODIJELIO DRES VATRENIH: / 'Baš i nije nešto, izgleda kao zatvorska uniforma'

Image
Foto: HNS/Nike

Novi rezervni dres najbolje hrvatske nogometne vrste podijelio navijače

22.3.2018.
10:42
HNS/Nike
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez sinoć je predstavio novi dres Vatrenih u kojima će igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Luka Modrić i društvo premijerno će novu garnituru nositi u prijateljskom ogledu s Peruom, a potom i protiv Meksika, Brazila, Senegala.

HNS OBJAVIO: Ovo je novi dres u kojem će nas Vatreni predstavljati na Svjetskom prvenstvu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćiri se ne sviđa, navijači podijeljeni

Reprezentativci su redom hvalili novi dres, a naglasili su kako je svaki hrvatski prekrasan jer ima nešto posebno, svoje 'kockice'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da su hrvatski dresovi uvijek među najljepšima, bez obzira gdje igramo. Isto vrijedi i za ovu garnituru, koja mi se jako sviđa, i nadam se dobrim rezultatima u njoj", rekao je Marko Pjaca za hns.cff.hr. Najveću reakciju kod navijača izazvao je novi pričuvni dres. Crno-tamnoplava kombinacija nikad ranije nije viđena, a novost na dresovima su i veći kvadratići. Ni legendarnom izborniku Miroslavu Ćiru Blaževiću nisu dobro "sjeli" drugi dresovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ĆIRO BLAŽEVIĆ OŠTRO O NOVIM REZERVNIM DRESOVIMA: ‘Crna boja nam ne paše! Ovo su akrobacije bez legitimacije’

“Crna boja nama ne paše! To Ćiro zna najbolje od ikoga. Sasvim se drugačije osjećaju kad su u svom dresu. Po meni su ovo akrobacije bez legitimacije”, izjavio je Ćiro za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dres je podijelio i čitatelje Net.hr-a koji su svoje komentare podijelili na Facebook stranici. Dok se nekima sviđa zbog tradicionalnosti i jednostavnosti, drugi ističu prevelike "kocke" ili crnu boju.

Image
Image

Ivan ističe kako mu je dres super te kako bi reprezentacija trebala forsirati 'kockice' kao nešto po čemu smo prepoznatljivi. S druge strane, Tatjani se ne sviđaju jer "izgledaju kao zatvorska uniforma".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
Image
Image
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo