'Ma nek' sve ide kvragu, i država i svi kad mogu to gledat!'

U petak je objavljena bombastična vijest o dolasku Ćire Blaževića na klupu Solina, davljenika koji se bori za opstanak u drugoj ligi.

5.1.2014.
9:47
VOYO logo

Koliko istine ima u priči o vašem dolasku u Solin, predzadnju momčad druge lige? Pa sine moj, ja u ponedjeljak idem tamo, i kad vidim kakva je situacija onda ću moć' više reć'. Moram vidjet' teren, moram vidjet' sve radne uvjete. Ja da bih napravio jedan pomak s ekipom, moram imat' uvjete za rad. Ja sam počašćen da oni mene zovu i da misle da ja to mogu spasit', ali moram vidjet' o čemu se točno radi", objasnio je Ćiro u kojoj su fazi pregovori.

Ivica Osim je ovih dana izjavio kako ste vi uvijek izgledali puno mlađe od svojih godiona te kako je šteta što i danas ne vodite reprezentaciju ili neki klub. On smatra da biste vi to mogli i danas, čak se i našalio da račun vaše tradicionalne sređene frizure. "Ma divno, sine, evo si me skoro rasplak'o, jer Osim teško daje komplimente bilo kome. Ali vidiš ti to. Ovi moji Hrvati šuge, oni se nikad ne bi sjetili tako nešto da kažu. Ma šta ćeš, sine moj, vrlo sam žalostan. Pa zamisli ti da ja koji sam toliko dao za taj Dinamo, od mladosti svoje dišem za njega, da ja taj Dinamo ne volim. Jer to je Dinamo Zdravka Mamića, to nije naš Dinamo. Ja sam uvijek bio na liniji sportskog duha, a ne na liniji prevare. On upravlja hrvatskim nogometom preko činjenice da je došao do Dinamovih para i sve je iskorumpirao. Ma nek' sve ide kvragu, i država i svi kad mogu to gledat' skrštenih ruku", poručio je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo