ĆIRO ISPRIČAO URNEBESNU ANEGDOTU O MAMIĆEVOM MILJENIKU: / 'Nije Mandžukić jedini đilkoš. Znate li što je on meni napravio?’

Image
Foto: AFP, DAMIEN MEYER

Ova priča do sada nije bila poznata

16.10.2020.
11:56
AFP, DAMIEN MEYER
VOYO logo

Legendarni MiroslavĆiroBlažević prisjetio se anegdote vezane uz legendarnog braniča Dinama Gocu Jurića. Riječ je o igraču koji je karijeru započeo u mostarskom Veležu, da bi preko Crvene zvezde i Celte Vigo 1993. došao u Dinamo gdje je svojim igrama zaslužio poziv među Vatrene. Bio je članom reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu 1998. osvojila treće mjesto.

"Osim Mandžukića, tko je najveći đilkoš kojeg si trenirao? Pamtite li još nekoga kao Đilkoša osim Mandžukića?", pitao ga je voditelj Podcast Inkubatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Goca Jurić”, ispalio je Blažević.

Image
Image

30.09.2011., Zagreb - Goran Juric, bivsi igrac nogometnog kluba Dinamo ,a sad i trener nogometnog kluba Lokomotiva. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

"Kako je on utjecao na svlačionicu? Je li on stvarno bio, kao što je Mamić pričao, kad bi vikao 'ajmo', da se svima ledi krv u žilama?", dodao je voditelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je u klubu mogao, ja govorim o njemu kao reprezentativcu. Tamo je mora biti kuš. Ali je napravio nešto što mu ja nikako ne mogu zaboraviti. Igramo presudnu utakmicu protiv Ukrajine u Kijevu. Ja sam spremio teoriju. Nikad u tih šest godina kao izbornik nijedan mi reprezentativac nije rekao ja bih treneru ovako ili onako. Najedanput se javi on koji je tek došao: ‘Šefe mogu li nešto reći?’ Pomislim što ćeš ti kazati je*o ti ja mater. Mislim se valjda hoće reći 'šefe ne mogu aj igrati zadnjeg' da mi ne poremeti koncepciju. Ali ipak mu kažem ‘reci'. A on kaže: ’Šefe, je*at ćemo im majku’”, ispričao je Blažević i nasmijao se od srca te dodao.

“A onaj Ševčenko prolazio je pokraj njega kao pokraj krep papira. To je Goce kojeg volim i s kojim se čujem. On je onako pravi drugar”, završio je ovu priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo