ĆIRO ZA NET.HR O HNL SRAMOTI: / 'Raja nije blesava. Je*emti ja pobjedu ako ona nije došla na sportski način'

Image
Foto: PIXSELL

'Raja nije blesava, ona je uvijek najmjerodavnija da nešto pohvali ili osudi.

27.2.2017.
12:10
PIXSELL
VOYO logo

Glavni sudac dvoboja Damir Batinić promaknuo se, nažalost, u prvo ime susreta koji iz sebe ima puno repova. Batinić je jako pogriješio kad je u 89. minuti dosudio kazneni udarac za aktualnog prvaka Hrvatske, na štetu domaćeg sastava i to nakon teatralnog pada Soudanija u kaznenom prostoru.

Kaznenog udarca nije bilo

Da je Dinamo remizirao s Cibalijom, Rijeka bi bila pobjegla modrima na +8 bodova, čime bi imala ogromni, vjerojatno i nenadoknadiv kapital u svojoj borbi za povijesnu naslov prvaka države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hodžić je realizirao kazneni udarac preko kojeg je Dinamo uspio uzeti bodove protiv Cibalije, ali sramota je ostala. Čitava Hrvatska bruji o Batinićevoj pogrešci. Hrvatska nogometna javnost se, stoga, s razlogom pita: Treba li Dinamo spašavati suci u lovu na Rijeku i to još protiv posljednjeplasirane momčadi prvenstva?! Jer, kako drugo objasniti nedjeljnu sramotu viđenu na stadionu Cibalije.

Image
Image

Boysi dali do znanja što misle o pobjedi Dinama

"Jako mi je teško i žao to što se dogodilo u Vinkovcima. Sve je tu evidentno i jasno, nema se tu što dodati. Kaznenog udarca nije bilo, to su svi vidjeli", izjavio je za Net.hr Miroslav Ćiro Blažević i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja bi najradije našao neki način opravdanja za Batinićev potez, ali tu nema opravdanja. Nema! Imao bih puno toga da kažem o takvim stavima", dao je do znanja Ćiro koji se osvrnuo i na

Image
KAKAV UDARAC ZA ZVIJEZDE DINAMA: /

Navijači ih posramili kao nikada do sada

To su Boysi napravili zbog načina na koji je Dinamo došao do bodova u Vinkovcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam kako oni koji su odgovorni nemaju svijest da raja nije blesava, ona je uvijek najmjerodavnija da nešto osudi ili pohvali. Ja nikad u svom životu nisam ni na koji način povrijedio sport. Je*emti ja pobjedu ako ona nije došla na sportski način Zato mi takve stvari jako smetaju", dao nam je do znanja Ćiro.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo