'Hajduk će biti prvak Hrvatske ove godine i ući će u Europu!'

U srijedu i četvrtak čak se četiri hrvatska kluba bore za nastup u Europskoj ligi.

20.8.2014.
9:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Do sada su se svi jako dobro nosili i po meni, svi će proć! Bit će to dosta teško, ali evidentno je da su svi došli u formu. Rijeka je potvrdila kontinuitet, a Hajduk je u zadnjim utakmicama pokazao da je našao svoje neophodno samopouzdanje koje bi ga moglo odvesti daleko. Nadam se i da će Dinamo, koji je jedini do sada razočarao, napraviti pozitivnu reakciju", smatra Ćiro.

Bila bi katastrofa za Dinamo da ostane bez Europe s tolikim silnim pojačanjima? Ma je, sine, ali ne moramo se plašiti, ovo ipak jedna blaža konkurencija. Dinamo je htio u Ligu prvaka, pa nije uspio, ali ne može baš stalno da nas razočarava. Ali istina je da je veliko razočaranje u Europi do sada bio. Ma ja sam optimist i uvjeren sam da će svi proć'. Pa evo Rijeka..., stalno pobjeđuju. Oni su stvarno jedna homogena ekipa koja nema slabog mjesta, ali se i Hajduk konsolidirao. Hajduk će ući u Europu i bit će prvak Hrvatske ove godine!

Tko po vama ima najviše šanse za prolaz u Europsku ligu? Ma svi, sine, svi prolaze. Ja sam loš pognozer, ali pogledaj Split. Oni u kontinuitetu igraju sjajno, izbacili su dvije odlične momčadi i vjerujem da mogu dalje. Sve je to prolazno.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali