ČELNICI HNS-A U SAMOIZOLACIJI: / U Amsterdamu su se družili s glavnim čovjekom Srpskog nogometnog saveza koji ima koronavirus

Image
Foto: PIXSELL

Kokeza virus navodno nije uhvatio na kongresu u Amsterdamu, već tijekom boravka u Milanu

14.3.2020.
14:20
PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HNS-a Davor Šuker, izbornik Zlatko Dalić, direktor Damir Vrbanović, glasnogovornik Tomislav Pacak i voditeljica Odjela međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac su u samoizolaciji do srijede, javljaju Sportske novosti.

Oni su bili 2. ožujka na kongresu UEFA-a i izvlačenju skupina Lige nacija u Amsterdamu gdje je bio i predsjednik Srpskog nogometnog saveza Slaviša Kokeza kod kojeg je utvrđen koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Koliko znamo, nismo bili u bliskom kontaktu'

“Koliko znamo, nitko od nas koji smo bili tamo nismo bili u bliskom kontaktu s Slavišom Kokezom, ali smo predostrožnosti i u dogovoru s našim liječnikom Zoranom Bahtijarevićem svi smo u samoizolaciji do srijede. Nitko ne pokazuje nikakva simptome”, rekao je Pacak za SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, postoji mogućnost da je zaraženi Kokeza bio u kontaktu s drugim ljudima s kojima je izaslanstvo HNS-a bilo u kontaktu pa treba čekati kako će se cijela situacija razvijati.

"Razgovarao sam sa njim, dobro se drži. Bio je najvećim dijelom u izolaciji. Dvojica drugih koji su bili s njim su negativni", izjavio je srpski premijer Aleksandar Vučić na konferenciji za medije dodavši kako se Kokeza zarazio u Milanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo