SAStanak u Zagrebu / Čelnici Hajduka izglađuju odnose s HNS-om: Reprezentacija se uskoro vraća na Poljud?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ovaj će put, nadajmo se, biti gledatelja i neće biti svastika

30.4.2019.
16:30
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nije tajna da su čelnici splitskog Hajduka već godinama nezadovoljni načinom na koji se HNS odnosio prema njihovom klubu. Izlazilo se često u medije s izjavama o lošem suđenju, a priča bi otišla u krajnost i toliko da bi se pokretale i inicijative za izlazak Hajduka iz lige.

Te nesuglasice mogle bi se bar malo smanjiti. U Zagrebu je u ponedjeljak održan satanak na inicijativu izvršnog direktora HNS-a Marijana Kustića na kojem su sudjelovali i gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara, predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović i predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između ostalog raspravljalo se o "ponovnoj gradnji povjerenja koje je prethodno narušeno" te eventualnom odigravanju utakmicehrvatske reprezentiacije na Poljudu.

Ovaj će put, nadajmo se, biti gledatelja i neće biti svastika. Priopćenje Hajduka prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na inicijativu izvršnog direktora HNS-a Marijana Kustića održan je jučer poslijepodne u Zagrebu sastanak na kojem je kao predstavnik Grada Splita (u čijem je vlasništvu stadion Poljud) nazočio splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara te u ime HNK Hajduk predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović i predsjednik Uprave Marin Brbić.

Razgovarali su predstavnici HNK Hajduk, gradonačelnik Krstulović Opara te izvršni direktor Kustić o uvjetima koji bi prethodili ponovnoj gradnji povjerenja koje je prethodno narušeno. Govorilo se o nužnim reformama u Hrvatskom nogometnom savezu koje su u tijeku i koje treba nastaviti, između ostaloga i s ciljem eventualnog odigravanja utakmice hrvatske nogometne reprezentacije ove jeseni na Poljudu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo