Udario mačku nogom /

Čekaju ga posljedice: Nogometaš udario mačku nogom, a sad mu prijeti sud nakon što su mu oduzeli mačke

Image
Foto: Profimedia

Nogometaš West Hama, Kurt Zouma, snimljen je kako u svojem domu nogom udara svoju mačku preko kuhinjskog poda.

9.2.2022.
17:48
Profimedia
VOYO logo

Kurt Zouma, stoper West Ham Uniteda, snimljen je kako udara mačku u šokantnoj video snimci koju je najvjerojatnije snimio njegov brat. Branič se ispričao zbog incidenta, a West Ham i udruga za životinje osuđuju njegovo ponašanje.

Naime, 27-godišnji branič snimljen je kako udara mačku preko kuhinjskog poda, a na snimci se također vidi kako 'šamara' svoju mačku. West Ham je Zoumu stavio u prvi sastav na utakmici u utorak, ali on je sada kažnjen od kluba s 250 tisuća funti, što je njegova dvotjedna plaća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduzete su mu životinje

Englesko tijelo nadležno za okrutnost prema životinja oduzelo je Zoumi mačke, koje se sada nalaze u njihovoj brizi. U međuvremenu, West Ham je objavio kako će Zoumina kazna biti usmjerena organizacijama koje se bave životinjama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kurtu je veoma žao i razumije, kao i svi u klubu, dubinu njegovog incidenta i potrebu za djelovanjem. Igrač je odmah prihvatio kaznu koja će biti donirana u centar za životinje," stoji u priopćenju West Hama.

Protiv Zoume je pokrenut i pravni postupak. Naime, najbrojnija francuska organizacija za pravo životinja kontaktiralo je odvjetnike i žele da stoper bude legalno kažnjen.

"Osuđujemo ovaj grozni čin. Tražili smo da igrač bude suspendiran iz francuske reprezentacije i poslali smo legalnu tužbu protiv njega," rekli su iz organizacije.

Prema članku 113-6 u francuskom zakonu, državljanin francuske može biti kažnjeno progonjen i s do četiri godine zatvora i novčanom kaznom do 50 tisuća funti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo