NIJE BILO DOBRO / Čačić u neugodnoj situaciji. Trener Dinama morao objašnjavati još jedno loše izdanje svoje momčadi: 'Mediji su nas predstavili kao favorite, ali...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo je tom pobjedom osigurao nastavak igranja u Europi ove sezone

27.7.2022.
7:58
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

"Ostvarili smo prvi cilj. Prošli smo Škupi i igrat ćemo u Europi“, bio je prvi komentar Ante Čačića, trenera Dinama koji je nakon 1-0 u Skoplju s ukupnih 3-2 nadjačao tamošnjeg prvaka u drugom pretkolu Lige prvaka.

Dinamo je tom pobjedom osigurao nastavak igranja u Europi ove sezone. Ukoliko bude slabiji od Ludogoreca u iduće dvije utakmice nastavit će natjecanje u play-offu Europske lige te će imati osigurano igranje Konferencijske lige u najgorem slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prođe li bugarski Ludogorec onda će u najgorem slučaju imati osigurano igranje u jednoj od skupina Europske lige, a dakako da je glavni cilj i najveća nagrada igranje u jednoj od skupina Lige prvaka.

Image
NISU BAŠ ODUŠEVLJENI /

Dinamo prošao dalje u Ligi prvaka, a navijači divljaju zbog nevjerojatnih poteza Čačića: 'Zašto on kažnjava te igrače?'

Bili smo nervozni, ali ne uplašeni

"Očekivano je ovo bila teška utakmica, takve su bile i vremenske prilike. Mislim da smo u dvije utakmice bili bolji i da zasluženo idemo dalje. Osim tog pogotka na startu drugog dijela imali smo dosta dobrih situacija za nove golove, ali nismo uspjeli zabiti. Oni imaju dobru dubinsku loptu i skok te su nam u tome radili probleme“, komentirao je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo nervozni, ali nikako uplašeni. Mi na ovom startu sezone moramo igrati na mišiće. Još nismo u stanju kojeg priželjkujemo i zato imamo ovakve predstave. Naravno da moramo biti bolji i bit ćemo, no hrvatski mediji predstavili su kao da smo mi ogromni favoriti. No, nije ozbiljno se podcjenjivački postaviti prema bilo kojem prvaku. Namučili su nas, to je definitivno, a siguran sam da se Škupi u našoj ligi ne bi borio za opstanak“.

Osvrnuo se Čačić na strijelca Ademija te na idućeg suparnika, bugarskog prvaka Ludogorec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ademi je naš kapetan i zabio je tko zna koliko važnih pogodaka. Ovo je bio jedan od tih. On je jako važan kotačić naše igre te je i ovaj put bio naš faktor X. Ludogorec? Imamo povijest utakmica protiv njih, a ja mogu reći da će Dinamo sigurno izgledati još bolje za tjedan ili dva“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo