NISU BAŠ ODUŠEVLJENI / Dinamo prošao dalje u Ligi prvaka, a navijači divljaju zbog nevjerojatnih poteza Čačića: 'Zašto on kažnjava te igrače?'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dinamo je u globalu odigrao srednje dobru utakmicu, previše su zicera promašili, previše puta dozvolili Škupiju da opasno zaprijeti

26.7.2022.
23:39
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama plasirali su se u treće pretkolo ovosezonske Lige prvaka nakon što su s ukupnih 3-2 bili bolji od Škupija, prvaka Sjeverne Makedonije. Poslije 2-2 u Zagrebu Dinamo je u Skoplju slavio s minimalnih, ali dovoljnih 1-0 (0-0).

Utakmica i ukupni pobjednik je odlučen početkom drugog poluvremena. U 47. minuti je jedini strijelac u Skoplju bio Dinamov kapetan Arijan Ademi. U trećem pretkolu Dinamo će igrati protiv bugarskog prvaka Ludogoreca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BILO JE NAPETO U MAKEDONIJI /

Dinamo jedva svladao Škupi. Ademi krasno zabio, Modri su teško oštećeni za gol, a šou je ukrao - kamerman

Image
BILO JE NAPETO U MAKEDONIJI /

Dinamo jedva svladao Škupi. Ademi krasno zabio, Modri su teško oštećeni za gol, a šou je ukrao - kamerman

Dinamo je u globalu odigrao srednje dobru utakmicu, previše su zicera promašili, previše puta dozvolili Škupiju da opasno zaprijeti, pokazali su ozbiljne probleme s igrom u obrani i s realizacijom. Sve su to, pa i još poneke nedostatke i probleme, zamijetili navijači Dinama koji su zasuli klupsku stranicu na Facebooku svojim komentarima.

Burne reakcije navijača

Izdvojit ćemo samo neke, posebice one koji su se odnosili na Čačićeve odluke da neke važne igrače ostavi na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na stranu pobjeda. Mene zanima zašto kažnjava Drmića? Ne dati mu niti minutu u ovoj tekmi, a čovjek do sada u svakoj utakmici zabio gol otkad je došao u Dinamo. Na Tolića je zaboravio? Baturini tek toliko par minuta da ispuni kvotu? Super za pobjedu ali ovo je srednja žalost".

"Ni meni nije jasno, a drži Petkovića kaj je lošiji od napadača iz 3. lige".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tolić mora igrati umjesto Mišića, Baturina obavezno i Drmić umjesto Petkovića".

"Nevjerojatno da čovjek (Drmić, op.a.) zabija u HNL-u i ne dobije ni sekundu u ovakvoj utakmici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čačić jednostavno ne zna, limitiran trener za 3 ligu.. Drži Drmića na klupi, Ljubičića na beku, Tolića, Menala, Baturinu u 2. planu a glavno da mu alibi dodavač Mišić igra svaku tekmu. Dinamo s pravim trenerom može daleko u Europi, bit ćemo sretni ak uđemo u grupnu fazu".

"Mislim da je vrijeme da Ante Čačić napusti klupu Dinama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čačić nije pravi trener za Dinamo. Ljubičić mu i dalje igra na poziciji koja nije njegova umjesto da ga iskoristi tamo gdje je najbolji. Ali vrh svega je Petkovićevo driblanje golmana, daj više dovedite pravog trenera".

"Dovoljno govori situacija kada Čačić stoji na liniji i traži sudca da sudi kraj protiv Shkupia. Jadno. Čeka se 80 minuta da se napravi promjena, a ima pravo na pet izmjena. Svaka cast Shkupiju odigrali su obje tekme lavovski i bili su odlični. Nemaju se kaj sramiti. Nadam se da nasi neće imati ovakve muhe protiv ostalih. Ademiju kapa dolje tko će drugi nego kapetan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo