ČAČIĆ GA NIJE VOLIO! Oglasila se zvijezda Milana: /

'S izbornikom nemam nekakav odnos, on valjda najbolje zna'

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Mladi hrvatski nogometaš Mario Pašalić (22) oduševljava posljednjih tjedana igrama u dresu Milana. Zabio je u pobjedama protiv Crotonea i Bologne i postao nezamjenjiv u sastavu Vincenza Montelle.

18.3.2017.
16:20
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

No, odlične igre u veznom redu slavnog kluba nisu bile dovoljne da mu donesu pozivnicu izbornika Ante Čačića za predstojeću kvalifikacijsku utakmicu protiv Ukrajine i prijateljsku protis Estonije. Mnoge je začudilo Pašalićevo izostavljanje, ali izbornik je čvrst i tvrdi da je pozvao najbolje.

Image
ČAČIĆ PROGOVORIO O GORUĆEM PITANJU: /

'On je na širem popisu, ali će morati čekati svoju priliku'

Image
ČAČIĆ PROGOVORIO O GORUĆEM PITANJU: /

'On je na širem popisu, ali će morati čekati svoju priliku'

'Čačiću želim svu sreću'

"Čačić i ja nemamo nekakav odnos, ne čujemo se. Ne znam, nije me kontaktirao, ali on najbolje vidi i najbolje zna što mu treba za reprezentaciju tako da što god bude, bit će. Želim mu svu sreću", rekao je Pašalić u razgovoru za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da svakome predstavlja zadovoljstvo igrati za reprezentaciju, braniti boje svoje države, pogotovo na velikom natjecanju. Vidjet ćemo, ima još dosta do Rusije i samo igrama na terenu mogu zaslužiti poziv", dodao je bivši hajdukovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pašalić je član Chelseaja koji ga je posljednje tri sezone slao na posudbe u Elche, Monaco i konačno u Milan.

"Kada je došao poziv Milana, nije trebalo puno razmišljati jer kakav god da je Milan zadnjih godina, u kakvoj god je krizi što se tiče europskih rezultata, svi i dalje očekuju velike stvari. I dalje je to klub, 'klubina'. Sad sam tu i stvarno sam sretan i zadovoljan kako se stvari razvijaju. Vidjet ćemo što će se dogoditi, meni je zasad super, igram standardno, ne mogu se požaliti ni na što, stvarno. Ali, pitanje je što će Chelsea reći, poslije toga što Milan želi i onda ćemo na osnovu toga donijeti zaključke nakon sezone."

'Hajduk je broj jedan'

Pašalić je napustio Hajduk kao 19-godišnjak, ali splitski klub će mu uvijek ostati najveća ljubav.

"Za mene je i dalje Hajduk broj jedan. Žao mi je što sam rano otišao iz Hajduka, ja sam priželjkivao ostanak, ali bila je takva situacija da bi klub praktički mogao staviti ključ u bravu da nisam otišao u Chelsea", zaključio je Pašalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo