BUSQUETS ISTAKNUO SVOG FAVORITA I KOMENTIRAO MESSIJA: / Jedna stvar itekako bi trebala brinuti Zlatka Dalića

Image
Foto: AFP

Nogometaš Barcelone priprema se sa španjolskom reprezentacijom pored Madrida

2.6.2018.
14:04
AFP
VOYO logo

Reprezentacija Brazila, s kojom Hrvatska u nedjelju igra prijateljsku utakmicu, glavni je favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva, smatra španjolski reprezentativac Sergio Busquets.

"Favorit broj jedan je Brazil, a kasnije dolazi grupa reprezentacija u kojoj su Njemačka, Španjolska, Argentina i Francuska. Ove momčadi imaju jako dobre igrače, to su velike reprezentacije, a osvoji li prvenstvo neka od njih to neće biti nikakvo iznenađenje", rekao je Busquets za katalonsku televiziju TV3...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ON ĆE POPUNITI RUPU NA LIJEVOM BOKU: ‘Ne razmišljam o Messiju. Transfer? Tu smo sada Kalinić i ja, nadam se i Badelju’

U grupi B s europskim prvakom Portugalom

"Nemamo laku grupu (Portugal, Moroko i Iran), ali ako budemo dobri možemo daleko stići", dodao je.

Nogometaš Barcelone priprema se sa španjolskom reprezentacijom u sportskom centru Las Rozas pored Madrida. Osvrnuo se na svog suigrača iz kluba Lionela Messija koji se priprema s reprezentacijom Argentine. Upravo Gauči igraju u skupini D sa Hrvatskom, Nigerijom i Islandom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Vatrenih i Argentine 21. lipnja u Nižni Novgoradu. Messiju u bogatoj raznici uspjeha u karijeri traži još samo zlato na SP, kako bi postao najveći nogometaš svih vremena. Pele i Maradona, velikani s kojima se messi "bori" za ulazak u vječnost, na pijadestal, imaju upravo osvojeni trofej s reprezentacijom na SP-u.

Pele uzeo tri naslova prvaka na SP-u, Maradona jedan, Messi nula

Pele je osvojio tri naslova prvaka svijeta (1958., 1962., 1970.), Maradona jedan (1986.). Messi će na SP-u, stoga, itekako biti nabrijan, jer s obzirom da ima 30. godina, ovo mu je jedna od posljednjih prilika za osvajanje tog toliko željenog trofeja. Stoga, upravo bi to trebalo zabrinjavati izbornika Zlatka Dalića i Vatrene u misiji "kako zaustaviti Messija?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne treba Messiju naslov svjetskog prvaka da bi se znalo da je on najbolji nogometaš na svijetu. On je najbolji tijekom posljednjeg desetljeća i uvijek će ga se ljudi sjećati", napomenuo je Busquets.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo