BURNO NA RUJEVICI: / Armada kreće u akciju protiv Bišćana, bivši dinamovac dobio podršku najvećeg autoriteta hr nogometa

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Novi trener Rijeke debitirat će u petak u 18 sati protiv Intera.

17.10.2018.
9:58
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Izbor Igora Bišćana za trenera Rijeke i nasljednika Matjaža Keka podigao je Armaduina noge. Navijači Rijeke ne mogu mu oprostiti što im se, kao igrač Dinama, zamjerio slaveći gol pred njihovim očima držeći se za međunožje. Prije Bišćanova debija protiv Intera u Zaprešiću još nije poznato ako će se najvjerniji navijači ponašati na tribini.

Armada neće navijati?

"Armada će uvijek biti na tribinama, da li ona navijala ili ne navijala. U petak imamo utakmicu u Zaprešiću. Vidjet ćemo. Od svih koji nama neke stvari zamjeraju i koji podržavaju Bišćana u Zaprešiću ih neće biti deset, a nas će biti od 100 do 150. To sve govori tko prati Rijeku i tko ne zaboravlja neke stvari. Imamo svoje stavove i nismo beskičmenjaci da ih mijenjamo. Mi ćemo podržavati klub na svoj način. Klubu se nikad ne okreće leđa ni u dobru ni u zlu. Ovakvi treneri će otići za godinu, dvije za bolju ponudu, a mi ćemo ostati , poručio je predsjednik Armade Dejan Božić ovog ponedjeljka tijekom gostovanja na Radio Rijeci. Stoga je jasno da će biti zanimliva situacija na tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podrška Dalića

U međuvremenu, imenovanje Bišćana novim trenerom hrvatskog prvoligaša i bivšeg prvaka prokomentirao je za službenu stranicu Rijeke izbornik Zlatko Dalić.

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Zlatko Dalić održao konferenciju za medije nakon utakmice s Engleskom 12.10.2018., Rujevica, Rijeka - Liga nacija, Hrvatska - Engleska. konferencija trenera Zlatka Dalica nakon utakmice protiv Engleske Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

"Svi skupa se prvo trebamo zahvaliti Matjažu Keku na skoro šest godina provedenih u Rijeci u kojima je obavio sjajan posao. Radi se o najboljem treneru u povijesti Rijeke, dvostruka kruna je ono što će se pamtiti. Igor Bišćan je mlad i ambiciozan trener i vjerujem u njega. Mislim da je to sjajan potez i izbor Rijeke za trenera, te da će nastaviti gdje je Kek stao", kazao je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka poslije deset kola ima 14 bodova te je peta na tablici. Vodeći je Dinamo s 24, slijede Osijek (20), Lokomotiva (19) i Gorica sa 16 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo