BURNO NA COPA AMERICI: / Neymar napustio kamp reprezentacije, Selecao odustao od žalbe

Image
Foto: AFP

Nogometaši Brazila su u 3. kolu Copa America svladali neugodnu reprezentaciju Venezuele rezultatom 2:1.

22.6.2015.
11:51
AFP
VOYO logo

No, Brazil može i bez Neymara, i to protiv momčadi koja je na Copa Americi pokazala da je zaista neugodan protivnik. Venezuela je, naime, u prvom kolu slavila protiv Kolumbije Jamesa Rodrigueza s 2:1.

Brazilu se ukazao Thiago Silva

Ovoga puta, Venezuela je imala namjeru iskoristiti neigranje Neymara, i uzeti skapl još jednoj jakoj momčadi. No, ostalo je samo na tome. Thiago Silva je sjajnim volejom u 9. minuti utakmice srušio snove Venezueli, i to na ubacivanje iz kornera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je Thiago Silva u momčadi "Selecaa" zamijenio Neymara. U 51. minuti Brazil je povisio vodstvo nakon sjajnog ubačaja Williana vanjskim dijelom stopala Roberto Firmino je loptu s nekoliko metara ugurao u gol. I to je bio kraj za nadanja za Venezuelu, koja je tek uspjela smanjiti za 2:1. Tijekom utakmice, dio navijača Brazila pružio je podršku Neymaru.

Neymar kažnjen

Vrijedi istaknuti kako je disciplinska komisija Neymara zbog isključenja u srazu s Kolumbijom kaznila sa četiri utakmice suspenzije, što znači da bi propustio i finale ako se tamo plasira Brazil, a kazna bi bila još veća da su članovi komisije znali za vrijeđanje suca kada su donosili odluku. Sve u svemu, Neymar je još dobro i prošao, a Nogometni savez Brazila jutros je objavio kako je Neymar napustio kamp reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo