VIDEO: / Ma kakav Ronaldo, on je spasio Real od sramote

6.11.2013.
9:19
VOYO logo

Juventus i Real su u sklopu 4. kola skupine B Lige prvaka odigrali neodlučeno 2:2, a Casillas je skupio nekoliko impresivnih, presudnih obrana, posebno u prvom poluvremenu.

"Protiv Reala uvijek možete i pobijediti i odigrati neodlučeno i izgubiti, ali ono što moram istaknuti jest da je kvaliteta njihovih pojedinaca u napadu impresivna. Uvijek je neugodno kad pređu centar jer su u stanju kreirati nešto iz ničega. Odlučujućim su se ipak pokazale tri istinski važne obrane Casillasa", kazao je Buffon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A 'prozvani' junak Casillas je priznao da je zadovoljan i svojom izvedbom i osvojenim bodom u Torinu.

"Iznimno sam sretan. Uvijek je teško igrati ovakve utakmice. Moraš biti na najvišoj razini ako ti trener ukaže povjerenje, a ja igram samo jednom u dva tjedna", rekao je kapetan Madriđana i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odradili smo vrlo dobar posao, imamo deset od 12 mogućih bodova. Sada se moramo popraviti u prvenstvu i pokušati smanjiti zaostatak za Barcelonom i Atleticom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real dva kola prije kraja prvog kruga ima deset bodova, šest više od Galatasaraya i Københavna. Juventus je na začelju s tri boda, ali nije izgubio izglede za osminu finala.

Nakon što je sačuvao bod Real Madridu na gostovanju kod Juventusa u sklopu 4. kola skupine B Lige prvaka, španjolski vratar Iker Casillas poslao je jasnu poruku medijima i zainteresiranim klubovima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne odlazim nigdje ni ovoga siječnja, ni narednog ljeta. Ne odlazim nigdje do isteka ugovora! Ne znam što će se dogoditi u dvije, tri godine, ali samo želim ispraviti to što su me mediji krivo interpretirali i najavili moj odlazak", rekao je Casillas za Marcu.

Španjolčev aktualni ugovor s Realom vrijedi do ljeta 2017. godine, a tada će na svojim leđima već imati 36 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, već sada legenda madridskog kluba nema status prvog vratara u momčadi, već brani samo u Ligi prvaka. Vrata Reala u Primeri čuva Diego Lopez i zbog toga se španjolskog reprezentativca na dnevnoj bazi povezuje s odlaskom. Nakon remija bez golova protiv Bayer Leverkusena u sklopu 4. kola skupine A Lige prvaka, Šahtar je i dalje u igri za prolazak u nokaut fazu natjecanja...

Tako vjeruje i kapetan ukrajinskog prvaka Darijo Srna, koji žali što njegova momčad nije kapitalizirala očiglednu nadmoć na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da je momčad igrala jako dobro. Dali smo sve od sebe na terenu i to je ono najbitnije. U prvom smo poluvremenu pogotovo bili dobri, stvorili smo više prilika od Bayera i prava je šteta da nismo realizirali barem jednu od njih", rekao je Srna pa nastavio:

"Ovo nije bila lagana utakmica za nas nakon dva gostujuća poraza (Bayer i Volin). Hvala svim navijačima koji su nas podupirali svih 90 minuta i ponavljam, zaista je šteta da nismo pobijedili. Za razliku od utakmice protiv Volina, danas mogu pohvaliti svoje suigrače. Ovo je bila naša prava igra. Imamo još dvije utakmice. Ništa još nije gotovo", zaključio je kapetan Šahtara i reprezentacije Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šahtar se nalazi na trećem mjestu ljestvice s pet bodova na svom kontu, dva manje od Bayera i tri od Manchester Uniteda. U narednom će kolu, 27. studenog, Šahtar dočekati posljednjeplasirani Real Sociedad (1 bod), dok u posljednjem kolu putuje Unitedu na Old Trafford. Bayer i Manchester čine par petog kola u Leverkusenu.

Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo