BRUNO PETKOVIĆ ZADOVOLJAN BODOM, ALI GA NALJUTILO PITANJE NOVINARA: / 'Uvijek me to pitate i uvijek vam isto odgovaram'

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Atalanta je remijem protiv Manchester Cityja zakomplicirala situaciju u skupini, no Petković i njegovi suigrači ne zamaraju se nikakvim kalkulacijama

6.11.2019.
23:41
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

U susretu četvrtog kola C skupine nogometne Lige prvaka Dinamo je pred 28.316 gledatelja na stadionu Maksimir odigrao 3:3 protiv Šahtara primivši dva gola u sudačkoj nadoknadi i tako pokvario izglede za plasman u osminu finala.

Dinamo i Šahtar su odigrali ludu utakmicu. Gosti su poveli, Dinamo je potom okrenuo rezultat s tri gola, da bi Ukrajinci u sudačkoj nadoknadi zabili dva gola za 3:3. Šahtar je treći pogodak postigao u petoj minuti nadoknade iz kaznenog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BJELICA POLUDIO NAKON UTAKMICE SA ŠAHTAROM: /

'Ma to je čisti skandal! Stalno je cirkus s tim, daj se više dogovorite što ćete'

Image
BJELICA POLUDIO NAKON UTAKMICE SA ŠAHTAROM: /

'Ma to je čisti skandal! Stalno je cirkus s tim, daj se više dogovorite što ćete'

Nakon utakmice oglasio se udarni Dinamov centarfor Bruno Petković koji je večeras zabio prvi pogodak.

"Ponosan sam na svoje suigrače i na rezultat. Mislim da svaku utakmicu odradimo onako ako trebamo. Zaslužili smo više, ali zadovoljni smo s bodom. Bili smo dominantni u ovoj utakmici, imali smo više prilika i zaslužili smo puno više, ali trebamo na kraju krajeva biti zadovoljni.", rekao je Petković za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema kalkulacija

Atalanta je remijem protiv Manchester Cityja zakomplicirala situaciju u skupini, no Petković i njegovi suigrači ne zamaraju se nikakvim kalkulacijama.

"Kad god me pitate za neke kalkulacije i prognoze, uvijek ću vam odgovoriti isto. Kalkulacije ne radimo u javnosti i u medijima. Razmišljamo samo o tome što moramo napraviti u sljedećoj utakmici", rekao je Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petković je posebno nahvalio navijače koji su s tribina maksimira nosili Dinamo u ovoj utakmici te zaključio priču:

Ispada kao da smo u jako losoj situaciji, ali to nije tako. Da nam je netko ponudio ovakav rezultat prije nego što smo krenuli u Ligu prvaka, bili bismo presretni. Nakon ovakve utakmice osjeti se razočaranje, ali nije to ništa dramatično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo