BROZOVIĆEV INTER SLAVIO U DERBIJU I OSTAO SAVRŠEN: / Marko Rog i njegov Cagliari priredili najveće iznenađenje kola

Image
Foto: Profimedia

Marcelo Brzović je odigrao cijeli susret za Inter

25.9.2019.
23:33
Profimedia
VOYO logo

U derbiju petog kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru pobijedio Lazio sa 1:0 upisavši i petu pobjedu ove sezone. Za iznenađenje kola pobrinuo se Cagliari pobijedivši na gostovanju Napoli sa 1:0.

Novu pobjedu Interu donio je Danilo D'Ambrosio u 23. minuti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
PSG NAKON SJAJNE PREDSTAVE PROTIV REALA DOŽIVIO POVIJESNU BLAMAŽU: /

Lyon nastavio s očajnom formom

Image
PSG NAKON SJAJNE PREDSTAVE PROTIV REALA DOŽIVIO POVIJESNU BLAMAŽU: /

Lyon nastavio s očajnom formom

Bila je to jedina prilika domaćina u prvom dijelu. S druge strane Lazio je imao tri fantastične prilike, no gosti nisu uspjeli svladati Samira Handanoviča. U 33. minuti je Correa sam izašao ispred slovenskog vratara, ali je promašio gol. Dvije minute kasnije ponovo je Correa pucao, ovoga puta Handanovič je sjajno reagirao. Baš kao i u 45. minuti kada je zaustavio udarac Bastosa.

Inter je svoju priliku dočekao u 60. minuti kada je Nicolo Barella izašao sam ispred Thome Strakoshe, ali je albanski vratar obranio. U nastavku akcije pucao je i Politano, ali je vratar rimskog sastava obranio i njegov udarac. Marcelo Brzović je odigrao cijeli susret za Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cagliari iznenadio

Za iznenađenje kola pobrinuo se Cagliari koji je na gostovanju kod Napolija slavio sa 1:0. Pogodak odluke zabio je Lucas Castro u 87. minuti na asistenciju Nahitana Nandeza. Minutu kasnije Napoli je ostao s igračem manje nakon što je isključen Kalidou Kuolibaly. Marko Rog je igrao do 72. minute kada je umjesto njega u igru ušao strijelac Castro.

Fiorentina je napokon upisala pobjedu ove sezone. Na Artemio Franchijuje slavila protiv Sampdorije sa 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viole su povele u 31. minuti golom Germana Pezzelle na asistenciju Francka Riberyja, a na 2:0 je povisio Federico Chieza u 57. minuti. Gosti, koji su od 54. minute igrali s igračem manje nakon što je isključen Jeison Murillo, smanjili su golom Federica Bonazzolija u 79. minuti. Milan Badelj je odigrao cijeli susret za Fiorentinu.

Atalanta je na stadionu Olimpico pobijedila Romu sa 2:0 nanijevši prvi poraz rimskom sastavu u posljednjih 20 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to treća Atalantina gostujuća pobjeda ove sezone u talijanskom prvenstvu, dok je Roma upisala prvi poraz ove sezone nakon dvije pobjede i dva remija.

Pašalić asistent u pobjedi Atalante

Pobjedu Atalanti, koja je u Ligi prvaka teško stradala na stadionu Maksimir izgubivši od Dinama, donijeli su Duvan Zapata (70') i Marten de Roon (90'). Nizozemcu je za drugi gol asistirao Mario Pašalić. Mladi hrvatski veznjak je ušao u igru samo dvije minute ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Romu je od 76. minute zaigrao Nikola Kalinić kojem su to bile prve minute u Serie A u dresu rimskog kluba. Dvije minute nakon ulaska u igru Kalinić je imao sjajnu priliku za izjednačenje, no njegov udarac obranio je Pierluigi Gollini.

Roma je posljednji poraz u svim natjecanjima upisala u ožujku prošle godine kada je na Olimpicu izgubila od Napolija sa 1-4. Nakon toga je nanizala 12 pobjeda i sedam neodlučenih rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo