BREND JE POSLAO ZANIMLJIVU PORUKU: / 'Danas smo svi Hajduk i Lokomotiva'

Image

Drugu godinu zaredom, hrvatski prvak Dinamo igrat će u najelitnijem europskom nogometnom natjecanju nakon što je u sjajnoj uzvratnoj utakmici protiv Salzburga slavio s 2:1 nakon produžetaka.

25.8.2016.
11:56
VOYO logo

Ponovno je hrvatski prvak dio elitnog europskog nogometnog društva, a uz to je i po osvojenim bodovima (9,5) u kvalifikacijama za Ligu prvaka najbolja momčad ovoga ljeta u Europi.

Image
TKO SE OVIM MOŽE POHVALITI: /

Dinamo je ovog ljeta najbolji klub u Europi!

Image
TKO SE OVIM MOŽE POHVALITI: /

Dinamo je ovog ljeta najbolji klub u Europi!

"S velikim ponosom doživjeli smo kraj utakmice u Salzburgu, fantastično je da Hrvatska opet ima predstavnika u Ligi prvaka. Čestitke Dinamu, igračima, stručnom stožeru i rukovodstvu kluba na sjajnom rezultatu koji potvrđuje visoku kvalitetu i naporan rad na svim razinama kluba", poručio je predsjednik HNS-a Davor Šuker, prenosi njegovu izjavu službene stranice HNS-a i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mnogi se pitaju kako tako geografski mala zemlja može biti tako velika'

"Zahvaljujem i svima iz nogometne Europe koji su nam poslali čestitke. Mnogi se pitaju kako tako geografski mala zemlja može biti tako velika u nogometnom smislu, a znamo da je to plod talenta i mukotrpnog rada nogometne obitelji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas će na teren Hajduk i Lokomotiva koje čekaju posljednje stepenice na putu do skupine Europske lige:

"Danas smo svi Hajduk i Lokomotiva! Ne moramo posebno naglašavati što bi za hrvatski nogomet značilo da oba kluba osiguraju europsku jesen i zato im držimo palčeve da daju svoj maksimum, a u tom slučaju, vjerujem da Maccabi Tel Aviv i Genk nisu neprelazne prepreke. Sretno, budimo ponosni!", zaključio je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo