BRAVO, MAJSTORE: / Bivši hajdukovac briljira u dresu Monaca

Image
Foto: AFP

Završili su prvi susreti play-offa Lige prvaka a sjajne vijesti dolaze nam iz Španjolske gdje je Mario Pašalić bio strijelac za svoj Monaco, koji je izgubio od Valencije 3:1.

19.8.2015.
22:14
AFP
VOYO logo

Valencija je sjajno otvorila ovaj susret i preko Rodriga povela već u 4. minuti. Rezultatom 1:0 za Valenciju završilo je prvo poluvrijeme utakmice.

Već na početku drugog poluvremena na scenu stupa naš Marijo Pašalić koji preciznim udarcem sa sedam metara zabija svoj novi pogodak za Monaco, klub u koji je ovoga ljeta došao na posudbu iz Elchea, kluba u koji su ga čelnici Chelsea poslali kako bi 'izbrusio' svoja nogometna umijeća. Ovo je Pašalićev drugi gol u dresu Monaca u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo vodstvo domaćoj momčadi donio je Daniel Parejo pola sata prije kraja. Na 3:1 u 86. minuti povisio je Feghouli. Monaco je u ovoj utakmici igrao dosta defenzivno i to ih je koštalo poraza i možda Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspješni Srna i Dudu

Šahtar Darija Srne napravio je dobar posao protiv Rapida iz Beča. Ukrajinci su slavili s 1:0. Srna je je odigrao cijelu utakmicu za pobjedničku momčad, a bivši hrvatski reprezentativac Eduardo Da Silva je dobio priliku u posljednjih deset minuta.

Sve su svemu, Šahtar bi trebao proći u skupinu Lige prvaka, izbacit se mogu samo sami uz vlastitu lošu predstavu i čudesan dan Austrijanaca. No, ako se uzme kvaliteta obje momčadi, do toga ne bi smjelo doći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maccabi kreirao iznenađenje, Zahavi junak

Izraelski Maccabi kreirao je veliko iznenađenje preživjevši gostovanje u Švicarskoj protiv Basela, s kojim je remizirao 2:2: Junak za Izraelce bio je Eran Zahavi koji je zabio oba gola za Maccabi. Za Basel su, pak, strijelci bili Matias Delgado i Breel Embolo.

Celtic je protiv švedskog Malmoa odigrao 3:2, ali Škoti će žaliti jer su do 95. minute vodili s 3:1. Pogodak veselja i dobrog rezultata za Malmo dijelo je Bergeta. Što se tiče samog tijeka dvoboja, Celtic je na poluvremenu u Glasgowu vodio 2:0 protiv Malmoa pogocima Griffithsa (3) i Bittona (10). Griffiths je u 62. minuti donio domaćima vodstvo 3:1. No, Celtic nije izdržao, u završnici je malo pala koncetracija i primili su škoti gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati, 4. pretkolo Lige prvaka:

Skenderbeu - Dinamo 1-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Basel - Maccabi Tel Aviv 2-2

Valencia - Monaco 3-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celtic - Malmo 3-2

Rapid - Šahtar 0-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo