težak poraz / Borussia pokleknula na domaćem terenu, Niki Kovaču otvoren put do naslova prvaka

Image
Foto: AP Images

Marco Reus i Marius Wolf zaradili su u roku od pet minuta crvene kartone te tako ostavili devet svojih suigrača na milost i nemilost

27.4.2019.
18:00
AP Images
VOYO logo

Borussia Dortmund izbugila je vrijedne bodove kod kuće protiv starih rivala Schalkea. Crno-žuti izgubili su 4:2 na svom stadionu i tako šitrom otvorili vrata Bayernu koji se pobjedom protiv Nurnberga može odvojiti na četiri boda prenosti.

A počelo je idealno za Borussiju. Jadon Sancho idealno je pronašao glavu Maria Gotzea koji je izbjegao zaleđe u 14. minuti i poslao loptu u mrežu za delirij na Signal Iduna Parku. No, trajala je idila samo četiri minute. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Julian Wiegl je igrao rukom u svom šesnaestercu i sudac Felix Zwayer je nakon konzultacija s VAR-om pokazao na bijelu točku s koje je precizan bio Caliguri. Isti igrač bio je asistent za Sanea koji je donio preokret za Schalke.

A potop Borussije nastavio se i u drugom poluvremenu. Marco Reus i Marius Wolf zaradili su u roku od pet minuta crvene kartone te tako ostavili devet svojih suigrača na milost i nemilost motiviranih igrača Schalkea. Caliguri je zabio još jedan, a Embolo je upotpunio poker, dok je Witsel samo umanjio debakl u ključnoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim utakmicama Eintracht i Hertha odigrali su bez pogodaka, Hannover je minimalno slavio kod Mainza, dok je Fortuna napunila Werder kod kuće. Leipzig je svladao Freiburg 2:1.

Bundesliga, 31. kolo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia Dortmund - Schalke 2:4
Eintracht Frankfurt - Hertha 0:0
Fortuna Dusseldorf - Werder Bremen 4:1
Hannover - Mainz 1:0
RB Leipzig - Freiburg 2:1
Stuttgart - Borussia Monchengladbach 18:30

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo