POGLEDAJTE 1,050 GOLOVA: / Ronaldo i Messi vode svoju bitku, ovdje saznajte tko je trenutačno ukupno bolji

Image

U uvjerljivoj 4-0 pobjedi protiv Manchester Cityja u ogledu Lige prvaka igranom u srijedu sjajni argentinski napadač Barcelone Lionel Messi postigao je svoj 41. hat-trick u karijeri.

20.10.2016.
18:21
VOYO logo

Tvrdi to Sky Sport koji nastavlja s raščlambom uspjeha velikih nogometnih rivala. Dodaje se tako da je Ronaldo uspješniji i u ukupnom zbroju pogodaka pa se tako podsjeća da ih je postigao 557, odnosno 36 više od Messija od kojeg je uspješniji u posljednje tri sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, trenutačno je uspješniji Argentinac koji je ove sezone, računaju li se utakmice i za klub i reprezentaciju, precizan bio trinaest puta, odnosno na kontu ima četiri pogotka više od prve napadačke opcije madridskog Reala koja je propustila svoje ime među strijelce upisati tijekom 5-1 pobjede protiv varšavske Legije u 5-1 pobjedi u Ligi prvaka u utorak.

Uspješniji je dvije i pol godine mlađi Messi (29) i izdvoji li se i samo jedna sezona njihovih blistavih karijera, a najdojmljivija je ona 2011/12 kada je postigao nevjerojatna 82 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CRISTIANO RONALDO:

Od ukupno 557 pogodaka njih 356 zabio je desnom nogom, 103 lijevom, 96 glavom, a dva nekim drugim dijelom tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njih 307 postigao je na domaćim utakmicama, 226 dodao na gostovanjima, a preostala 24 na utakmicama igranima na neutralnom terenu.

LIONEL MESSI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio je Messi 521 pogodak u karijeri u sljedeću raspodjelu – jačom, lijevom nogom poentirao je 425 puta, 71 put bio precizan desnom, 23 gola je postigao glavom te, baš kao i Ronaldo, dva nekim drugim dijelom tijela.

Na utakmicama u statusu domaćina zabio je 277 pogodaka, domaćine rastužio kontom na kojem su 204 gostujuća gola, a 40 pogodaka postigao je u utakmicama na neutralnom terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo