Bomba iz Maksimira: Barça u panici stigla u Zagreb

Legendarni vratar Barcelone, a danas sportski direktor katalonskog kluba Andoni Zubizarreta, napokon je stigao u Zagreb po Alena Halilovića.

27.2.2014.
9:42
VOYO logo

Iako Halilović nakon utakmice protiv Rijeke, u kojoj je zabio dva pogotka, nije htio govoriti o svom transferu, već nekoliko sati nakon susreta u Zagreb je stigao Andoni Zubizarreta.

Sportski direktor Barçe u tajnosti se trebao naći sa Zdravkom Mamićem i Alenom Halilovićem kako bi zajedno usuglasili detalje transfera u Barcelonu sljedećeg ljeta. Navodno su cifra koje bi trebala pripasti Dinamu i plaća za igrača već dogovorena prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako javlja španjolski list El Mundo Deportivo, Barcelona je svoje predstavnike posla da što hitnije riješe ovaj transfer, pošto je Mamić nedavno posjetio Madrid. Iako navode kako je gazda Dinama najvjerojatnije otišao 'obići' Luku Modrića, postoje opravdane sumnje kako je Maminjo pokušao dogovoriti transfer Halilovića i s Kraljevskim klubom. Kako bi spriječili tu mogućnost, Katalonci su pohitali u Zagreb.

A u sjeni Halilovića, Dinamo napušta još jedan dugogodišnji član. Riječ je o Fatosu Beqiraju koji odlazi u Kinu. Crnogorac je potpisao dvogodišnji ugovor Changchun Yataijem u kojem će zarađivati 700.000 eura godišnje, dok će Modrima pripasti odšteta od samo milijun eura!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uprava hrvatskog prvaka nije previše zadovoljna tim transferom ali su ovaj put htjeli izaći u susret u Beqiraju koji je po njihovim riječima to apsolutno i zaslužio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo