BOMBA IZ ITALIJE: / HNS pregovara s Carlom Ancelottijem, slavni Talijan vodi Vatrene na Svjetskom prvenstvu u Rusiji?

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Bomba iz Italije. Samo tako bi se mogal opisati vijest koju je plasirao poznati talijanski dnevni List Gazzetta dello Sport.

19.10.2017.
8:42
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Na naslovnici današnjeg izdanja stoji kako je Carlo Ancelotti, jedan od najslavnijih nogometnih trenera u pregovorima s Hrvatskim nogometnim savezom oko preuzimanja reprezentacije.

Gazzetta napominje kako Davor Šuker i njegovi suradnici nude donedavnom treneru Bayerna jednokratni angažman, tj. da vodi Modrića, Rakitića, Perišića, Mandžukića i ostale na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Dakako, ako ga izbore u dodatnim kvalifikacijama protiv Grčke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom trenutku traju pregovori oko plaće, no Ancelotti je spreman dati popust Hrvatskoj kako bi vodio reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu", tvrdi Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je poznato HNS je za te dvije utakmice angažirao Zlatka Dalića. On je Vatrene vodio protiv Ukrajine nakon smjene Ante Čačića čime je zaslužio novu priliku. Ona mu je sada i došla, ali Šuker je jasno rekao da je samo za ove dvije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam s njime ove subote u Varaždinu te je dogovoreno da ostane izbornik za dvije nadolazeće utakmice. Poslije doigravanja ćemo sjesti i razgovarati o budućnosti. Pohvalio bih njegovo maksimalno poštenje i ljubav prema hrvatskoj reprezentaciji. On ima svoju reputaciju u nogometnom svijetu, a već u prvom razgovoru uoči Ukrajine rekao je da odmah sjeda u automobil i dolazi", rekao je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za dodatne kvalifikacije neće dobiti ugovor, a ni nagradu - osim u slučaju uspjeha. Nadam se da ćemo biti u prilici razgovarati s njime o budućnosti, odnosno da ćemo se kvalificirati za SP. Sada izbornik mora imati mirnoću, priliku za izbor svog stožera i svi mu želimo da nas povede u Rusiju. Nismo još razgovarali o opcijama poslije doigravanja", naglasio je Šuker.

Ancelotti je jedan od natrofejnijih trenera današjnice. Tijekom karijere osvajao je naslove u četiri lige petice (Milan, Chelsea, PSG, Bayern) te je triput bio prvak Europe (Milan dvaput, Real).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo