BOMBA IZ ENGLESKE: / PSG je spremio pravo bogatstvo za zvijezdu Chelsea

Image
Foto: AFP

Prema pisanju britanskog Daily Maila, francuski prvak PSG odlučio je sljedećeg ljeta ući u borbu sa Real Madridom za zvijezdu Chelsea Edena Hazarda.

12.11.2015.
8:32
AFP
VOYO logo

Čelnici ovog bogatog kluba uvjereni su kako mogu nagovoriti da se vrati u francusku prvu ligu, u kojoj je već igrao braneći boje Lillea. Uz to, PSG i Chelsea već su ranije poslovali oko Davida Luiza, kada su Francuzi za Brazilca Chelseau inkasirali 50 milijuna funti za dolazak na Park prinčeva.

Image
VELIČANSTVENO: /

I Rakitić se na svojoj koži uvjerio u genijalnost Hazarda

Image
VELIČANSTVENO: /

I Rakitić se na svojoj koži uvjerio u genijalnost Hazarda

Međutim, Hazard nije Luiz, belgijski reprezentativac vrijedi više i za njega će se morati izdvojiti najmanje 80 milijuna funti, ako ne i više. Sasvim je sigurno kako se Chelsea neće samo tako htjeti odreći svoje zvijezde i najboljeg igrača prošle sezone Premier lige. Ali, PSG je odlučio, cijena im nije bitna i krenut će u lov na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijao za Real kao dječak

Hazard je potpisao novi petogodišnji ugovor s prvakom Engleske, ali katastrofalan ulazak u sezonu Chelsea, u kojoj su trenutno tek šesnaestoplasirana momčad Premiershipa, može biti uteg na vagu odluke Hazarda na na kraju ove sezone ozbiljno razmisli o svojoj budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgijski reprezentativac označen je kao jedan od najtalentiranijih svjetskih nogometaša i PSG vjeruje kako mogu biti brži i konkretniji od Reala, te ga dovesti u svoje redove. Međutim, jedna im stvar ne ide na ruku.

Zidane mu je idol

Naime, Hazard ne krije kako se divi Real Madridu, klubu za koji je navijao još od djetinjstva i PSG će imati tešku misiju vrbovanja Belgijca. Uz to, Zinedine Zidane, jedan od Hazardovih nogometnih idola, trener je druge momčadi Reala i njegova prisutnost na Santiago Bernabeu mogla bi također biti presudna u njegovoj odluci da ne zaigra za PSG, odnosno, da se odluči za Kraljeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo