BLIŽI SE KRAJ REALA KAKVOG POZNAJEMO: / Perez i Zidane slažu momčad iz snova, nitko im neće biti ravan ostvari li se njihov pakleni plan

Image
Foto: Profimedia

Najtrofejniji europski klub priprema temelje novu eru Galacticosa

18.5.2020.
11:39
Profimedia
VOYO logo

Ekonomska kriza nastala kao posljedica pandemije koronavirusa neće zaustaviti predsjednika Real Madrida, FlorentinaPereza, kako bi ostvario planove i još jednom stvorio momčad iz snova na Santiago Bernabeu.

Španjolski As piše kako će Madriđani mirovati do ljeta 2021., a onda krenuti u realizaciju transfera nakon kojih im nitko neće biti ravan. Naime, tada im je pan dovesti Kyliana Mbappéa i Erlinga Haalanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

As ističe kako u Madridu nemaju ništa protiv toga da malo pričekaju kako bi ostvarili želje i doveli dvije najveće želje i tako ostvarili dugoročnu strategiju kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zinedine Zidane je navodno voljan Mbappéa i Haalanda priključiti Edenu Hazardu te bi oni činili savršenu napadačku mašineriju, dok se vrijeme Francuza Karima Benzeme bliži kraju.

Mbappé je pod ugovorom s PSG-om do 2022., ali vjerojatno neće potpisati novi što Madriđanima ostvalja vrata otvorenim da ga 2021. dovedu za 100 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posao s Haalandom moglo bi im otežati to što je tek ovog siječnja stigao u Borussiju Dortmund. Igra u nevjerojatnoj formi te je u samo devet prvenstvenih nastupa zabio deset golova i uposao tri asistencije. Cijena će mu, nastavi li tako, vrtoglavo porasti. Već se sad procjenjuje na 72 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo