Prva HNL / Bjelica uoči derbija na Maksimiru: 'Hajduk nema što izgubiti, a takve ekipe uvijek su opasne'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Trener Dinama najavio je da će u dvoboj sa splitskom klubom ući oprezno

15.12.2018.
17:15
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Posljednje kolo jesenske polusezone u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi donosi nam susret DInama i Hajduka na Maksimiru. Iako je svaki susret ovih dvaju klubova obilježen kao derbi, ove je godine, ako pogledamo stanje na tablici, vrlo daleko od toga.

Dinamo je uvjerljivo prvi na ljestvici, dok je Hajduk tek na šestom mjestu, čak 19 bodova ispod Modrih. Ipak, trener Dinama Nenad Bjelica najavio je da će u dvoboj sa splitskom klubom ući oprezno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk nema što izgubiti, neoptrećenije ekipe uvijek znaju biti opasne. Imaju puno mladih igrača koji mogu biti neopterećeni u susretu sutra. Sve ovisi o nama i ako naša igra bude na nivou kao cijelu jesen - imamo sve šanse za pobjedu", rekao je Bjelica.

Trener Bjelica rekao je i da neće biti problema sa samim odigravanjem utakmice te da će teren biti spreman za igru, za razliku od onih u Osijeku i Koprivnici, gdje su zbog snijega odgođeni susreti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najvećih Dinamovih aduta Mario Gavranović također se oglasio uoči utakmice s Hajdukom. Švicarski reprezentativac najavio je napetu utakmicu na Maksimiru.

"Hajduk je uvijek opasan. Uvijek protiv nas izvuku i daju nešto više. Ne moramo puno gledati njihove zadnje rezultate i igre, trebamo se koncentrirati na ovu utakmicu na Maksimiru. Moramo dati sve od sebe u tom susretu. Ne želimo pokvariti dojam cijele polusezone, želimo dobiti susret i otići potpuno sretni na odmor", rekao je Gavranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo