BJELICA OŠTAR NAKON VISOKE POBJEDE U KUPU: / 'Igrači neka misle na terenu, a ne o tome tko će od njih igrati'

Image

Nakon utakmice trener Dinama, Nenad Bjelica dao je kratku izjavu

24.9.2019.
18:38
VOYO logo

Nogometaši Dinama s uvjerljivih su 7-0 svladali Karlovac u 1/16 finala hrvatskog Kupa. Dvostruki strijelac za Dinamo bio je Poljak Damian Kadzior (8, 55), a po jednom su se u strijelce upisali Mislav Oršić (11), Bruno Petković (42-11m), Mario Šitum (44), Iyayi Atiemwen (82) i Mario Gavranović (90+1-11m).

Nakon utakmice trener Dinama, Nenad Bjelica dao je kratku izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

24.09.2019., Karlovac – Hrvatski nogometni kup, sesnaestina finala, NK Karlovac 1919 – GNK Dinamo. Photo: Josip Regovic/PIXSELL

"Mislim da smo utakmicu odradili dobro i kvalitetno. Dobro smo ušli u susret, kad brzo postigneš dva gola onda je utakmica sigurno lakša. Prošle smo godine protiv četvrtoligaša čekali do 80. minute na gol tako da se zna kako ove utakmice mogu biti nezgodne. Postigli smo protiv Karlovca dva brza gola i onda je sve bilo odrađivanje tako da mogu biti zadovoljan s pobjedom 7:0. Uvijek postoji rizik u ovakvim susretima. Ako ne uđeš dobro u utakmicu, može biti nezgodno. Čestitam Karlovcu na korektnoj utakmici, želim im sve najbolje u četvrtoj ligi i da uđu u treću ligu", rekao je trener Dinama pa onda uputio poruku svojim igračima.

"Nekada je bolje da u nekim situacijama manje razmišljaju i da rade ono što trebaju raditi na terenu, a ne razmišljati o tome u kojoj postavi igraju", rekao je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo