trener od milijun eura / Bjelica: 'Ne trčim za arapskim ponudama, želim uspjeh s Dinamom u Ligi prvaka sljedeće sezone'

Da bi modri autobus uspješno nastavio europske avanture, Bjelica zna kojim putem krenuti

27.4.2019.
19:40
VOYO logo

Dinamo je osigurao prvo veliko pojačanje - Nenad Bjelica koji je Ispisao povijest kluba ostaje na čelu Modrih do 2021. godine. 

I dok se predsjednik Barišić obraćao medijima, cijela prva momčad došla je čuti što je Bjelica odlučio. A on je samo potvrdio da velika ljubav vlada podno maksimirskog juga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, oni su najzaslužniji, oni me prave boljim trenerom, njihove igre na terenu, to je neupitno. Naravno da trebaju dobrog vođu imati, nadam se da to imaju u meni i vjerujem da ćemo ova kombinacija njih i mene i dalje funkcionirat na isti način i da ćemo, kao što sam rekao, u budućnosti biti još bolji. Ja bolji trener, oni bolji igrači, a zajedno još bolja ekipa", rekao je Bjelica.

U tom slučaju šampanjacem se neće više nazdravljati prvenstvo ili Kup ili proljeće u Europi. Barem ne u Europskoj ligi jer je Bjelica, bez okolišanja, podignuo ljestvicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osigurali smo prvenstvo odnosno te kvalifikacija za Ligu prvaka. Put neće biti lagan, ali vjerujem da imamo dovoljno kvalitete, znanja da uđemo u Ligu prvaka. Naravno, dvostruka kruna, to je uvijek prioritet Dinama i pokušat napraviti u Ligi prvaka ono što smo ove godine u Ligi Europe", rekao je trener Dinama.

A da bi modri autobus uspješno nastavio europske avanture, Bjelica zna kojim putem krenuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi imamo dobru momčad. Zadržati momčad na okupu je primaran cilj. Ukoliko dođe do dva tri transfera, kompenzirat do s kvalitetnim igračima i pokušat ubrizgat novu svježu krv, malo da se ekipa refrešira i to je cilj", rekao je Bjelica.

Image

Zarađivat će milijun eura godišnje? Bjelica postao najbolje plaćeni trener u Dinamovoj povijesti

Image

Zarađivat će milijun eura godišnje? Bjelica postao najbolje plaćeni trener u Dinamovoj povijesti

Dinamo je brend u Europi i s pojačanjima neće biti problema, poručio je modri strateg pa otkrio zašto se požurilo s produljenjem ugovora i prije kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako dobro se osjećam u Dinamu, općenito u klubu, među navijačima pogotovo među mojim igračima tako da je stvarno morala doći neka ponuda koja bi bila puno puno bolja od Dinama da bi ja počeo razmišljati o nečem drugom. S druge strane me neke ponude iz arapskog svijeta nisu interesirale jer ne trčim za takvim ponudama", priznao je trener Dinama.

Arapski udvarači  tako su ostali praznih ruku, a u Dinamu ih i dalje zadovoljno trljaju. Kako i ne bi, kada se 50 godina čekalo na slike slavlja koje sada mogu dobiti svoj nastavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo