u utorak / Bjelica najavio Kup s Osijekom: 'Da sam Dinamov navijač, sigurno bih došao pogledati utakmicu'

Dinamo će u utorak ugostiti Osijek u polufinalu Kupa

22.4.2019.
13:01
VOYO logo

Nakon što je osvojio još jedan naslov prvaka Hrvatske, Dinamo nastavlja lov na drugi, onaj u Kupu. U polufinalu će mu u utorak na Maksimiru (18.00) gost biti Osijek.

"Radujemo se polufinalu Kupa i novoj utakmici u kojoj želimo pokazati da smo bolji od protivnika. Radi se o renomiranom suparniku, klubu moje mladosti. Nadamo se pobjedi i prolasku u finale. Imamo na raspolaganju veliki broj igrača. Svi su motivirani i spremni za utakmicu", započeo je Nenad Bjelica svoje izlaganje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazali smo u posljednjim utakmicama da nema ni psihičkog ni fizičkog umora. Razlog su rotacije koje smo radili cijelu godinu. Dani Olmo i Amer Gojak najopterećeniji su s utakmicama, a ni oni nisu odigrali više od dvije i pol tisuće minuta. Odigrali su oko 35-36 utakmica. Protiv Osijeka na raspolaganju imamo 25 igrača."

Među njima nema Gavranovića i Leovca, a kod Bjelice, pak, ima emocija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Emocije postoje, to je klub za koji sam oduvijek htio zaigrati, a to mi se i ostvarilo, ali ja sam profesionalac. Pobijedit ću emocije."

Kleinheisler ima potencijal

Dinamov trener osvrnuo se i na trenersku promjenu u Gradskom vrtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zoran Zekić u tri godine ostvario je ogroman pečat. Došlo je tamo do zasićenja i zamora materijala, ali Zekiću nitko ne može oduzeti ono što je napravio. Skender je mlad trener, pokazao je dosta talenta u ovom poslu i to je pokazao u ove 3-4 utakmice koliko je bio na klupi."

Bjelica se dotaknuo i navijača koji u domaćim okvirima nisu u velikom broju pohodili Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijači sami trebaju odlučiti vrijedili li doći pogledati Dinamo koji je ove godine ostvario stvarno lijepe rezultate. Da sam Dinamov navijač, sigurno bih došao pogledati utakmicu."

Kod Osječana je podvukao nekoliko imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Laszlo Kleinheisler igrač je koji ima veliki potencijal. Opasan je i Mirko Marić, ima Osijek dosta talentiranih igrača koji su velika nepoznanica za nas, ali mi ćemo ih analizirati. Boban i Ejupi također su u hrvatskom nogometu pokazali puno", završio je Bjelica koji je na Uskrs navečer naredio trening, ali igračima to, kako je rekao, nije teško palo, a neće ni dva i pol slobodna dana nakon utakmice.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo