BJELICA I KEK PROKOMENTIRALI REMI: / Slovenski stručnjak zadivljen dvometraškom artiljerijom prvaka

Image
Foto: PIXSELL

Dinamo i Rijeka odigrali su 1-1, Bjelica i Kek sve prokomentirali

2.9.2018.
23:56
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama i Rijeke remizirali su odigravši 1-1 na Maksimiru u derbi-utakmici 6. kola hrvatskog prvenstva. Trener domaćina i ponovno vodeće momčadi lige Nenad Bjelica ovako je prokomentirao susret:

"Mislim da smo posebno u drugom dijelu pokazali da želimo sva tri boda. Bili smo bolji, imali smo brojne šanse, ali isto tako i neiskorištene prilike. Nažalost, dosta smo promašivali. U prvom dijelu možda nam je malo falilo energije i nismo se uspjeli nametnuti, ali u drugom poluvremenu bili smo bolji. Po prilikama mislim da smo zaslužili pobjedu, ali moramo prihvatiti ovaj rezultat."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

VATRENO NA TRIBINAMA: Navijači zapalili atmosferu na maksimirskom derbiju; podigli i poruke

Image

VATRENO NA TRIBINAMA: Navijači zapalili atmosferu na maksimirskom derbiju; podigli i poruke

Zanimljivo prvenstvo

Zadovoljan je Bjelica bio suđenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je sudac dobro sudio utakmicu, ne bih ga kritizirao. U utakmici s puno nervoze i emocija mislim da je odradio posao na dobar način."

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija u prvenstvu je zanimljiva, Bjelica kaže:

"Mislim da će se voditi borba za vrh prvenstva između 4-5 klubova. Siguran sam da će se Hajduk podići, tu su Rijeka, Osijek, Lokomotiva i Dinamo... Razlika je u kvaliteti očita, ali kvaliteta lige je dosta dobra. Zadovoljan sam i pomalo ugodno iznenađen."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kek impresioniran

Sportske novosti prenose riječi Rijekinog trenera Matjaža Keka. Nije bio nezadovoljan trener gostujućeg sastava:

"Mogu biti zadovoljan svojim igračima, bilo je borbe... Neke stvari nisu bile u redu, ali uvijek može bolje. Igrači su dali sve od sebe i mislim da je sve zajedno bilo OK."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo mogli računati na neke igrače, Zuta u utorak ide na operaciju koljena, Župarić je imao drugih zdravstvenih problema, bilo je i viroze kod nekih igrača, ali nećemo se izvlačiti na to, imao je takvih problema i Dinamo, pustimo sad to. Da smo bili još malo hrabriji i odlučniji, tko zna... bila je interesantna utakmica i možemo biti zadovoljni bodom u Maksimiru, to je ovdje uvijek uspjeh."

"Prekidi su danas način igre, kad ti dođe ova Dinamova dvometraška artiljerija, teško je igrati s njima. Mislim da će ovaj Budimir 'ubijati' u Europi, vidjet ćete. U skoku su izrazito nadmoćni i sigurno će ovi Dinamovi dvometraši biti dobri u europskim utakmicama. Dinamo je u Maksimiru uvijek Dinamo, a mislim da smo mi odigrali vrlo korektno i idemo dalje", kazao je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo