BIVŠI VATRENI NAJAVILI DOLAZAK NA RUJEVICU: / 'To nam je veliki hendikep, ali moramo pokazati zašto smo drugi na svijetu'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Legenda je progovorila o budućim planovima

23.10.2019.
21:25
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije DarijoSrna bio je gost HRT-ove emisije posvećene Ligi prvaka. Tom je prilikom govorio u utakmici Šahtara i Dinama, ali i o svojoj trenerskoj karijeri i Vatrenima.

"Rezultat 2:2 nama odgovara jer nas još drži u igri. Nismo pokazali najbolju igru. Treba dati dobru ocjenu treneru Bjelici i Dinamu koji su napravili jako dobru taktiku, bili su agresivni, blizu naših igrača i nisu nam dali igrati. Ako želimo proći skupinu moramo se poboljšati. Sljedeći utakmicu igramo u Maksimiru gdje će biti fenomenalna atmosfera. Dinamo će igrati kod kuće i od prve minute krenut će agresivno, kvalitetno i tražit će pobjedi", rekao je Srna, koji obnaša funkciju pomoćnog trenera u Šahtaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam vagao kad sam dobio ponudu. Učim se. Nogomet je takav da moraš biti svjestan kad je kraj. Ja sam izabrao najbolji mogući trenutak i nije mi žao i sad otvaram novo poglavlje u životu - trenerska ili neka druga karijera, vidjet ćemo", dodao je i naglasio da za sada ne razmišlja o samostalnoj trenerskoj karijeri.

Stiže s Mandžukićem

"Još sam mlad i neiskusan. Biti nogometaš je jedna stvar, ali biti trener je sasvim nešto drugo. Tu treba dobar stručni stožer, treba puno rada i puno iskustva, ja sam u tome još mlad", poručio je pa se osvrnuo na Vatrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska reprezentacija svake kvalifikacije prolazi jako teško. Igramo kod kuće, ali hendikep je što nema Lovrena i Vide, ali mislim da će izbornik Dalić naći najbolje rješenje. Hrvatska mora pokazati u utakmici sa Slovačkom da je zasluženo bila druga na svijetu i proći na Europsko prvenstvo", rekao je Srna te dodao kako će on i bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić doći podržati Vatrene na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo