BIVŠI TRENER HAJDUKA IMA NOVI POSAO: / Burić preuzeo austrijskog prvoligaša

Image

Bivši trener Hajduka Damir Burić (52) pronašao je novi posao.

3.1.2017.
16:47
VOYO logo

Austrijski prvoligaš Admira Wacker pohvalila se na službenoj stranici da je hrvatski stručnjak novi prvi čovjek stručnog stožera te da će dužnost preuzeti 9. siječnja.

"Nekoliko godina radio je kao pomoćni trener u Bundesligi i to u klubovima poput Freiburga, Bayer Leverkusena i Werdera. Prošle sezone vodio je slavni hrvatski klub Hajduk", piše na klupskoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I sam Burić oglasio se ovom povodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam vrlo kvalitetne razgovore s predstavnicima kluba i osjećam optimizam u momčadi. Sve ću napraviti kako bih pozitivno pridonio napretku momčadi", poručio je Burić.

Admira se trenutno nalazi na šestom mjestu prvenstvene ljestvice, dok su prošlu sezonu okončali na četvrtom. Za Admiru, niače, nastupa i bivši igrač Hajduka Ante Roguljić. Tamo se nalazi na posudbi iz Red Bull Salzburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Burić je prošle godine odveo Hajduk do trećeg mjesta na ljestivici. Iako se nije očekivalo da će napustiti klub, dolaskom nove uprave na čelu s Ivanom Kosom bio je kraj njegova boravka na Poljudu. Kos je na klupu doveo Marijana Pušnika, no i njemu je uručio otkaz nakon lošijih rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo