Bivši izbornik Vatrenih srušio rekord, i dobio naljepšu nagradu za Božić

Trener turskog Bešiktaša Slaven Bilić živi pobjedničke dane svoje karijere.

24.12.2014.
17:58
VOYO logo

Bešiktaš je u nedjelju, u 14. kolu prvenstva, svladao Akhisar Beledyespor sa 3:1. Svi u Istanbulu, barem onaj dio koji navija za Bešiktaš, a on je zaista velik, oduševljeni su radom hrvatskog stručnjaka. Bilić uživa u Istanbulu, i tamo je prava zvijezda. Uz sve navedeno, Splićanin je i proglašen za najboljeg trenera Turske za 2014. godinu.

"Bešiktaš će biti prvak nastavi li ovako", kazao je Mustafa Denizli, nekadašnji trener Bešiktaša, Galtasaraya i Fenerbahčea, jedini čovjek koji je prvenstvo Turske osvojio s tri različita kluba, pišu Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bešiktaš je osvojio 13 naslova prvaka u povijesti, ali u ovom stoljeću, u svjim klupskim vitrinama ima tek dvije. Već 11 godina Bešiktaš nije ovako dobro startao u prvenstvu. Izabranici Slavena Bilića imaju jedan bod više od prvog pratioca Galatasaraya, i dva od Fenerbahčea.

//www.youtube.com/embed/nsZK1Ml9zKU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mustafa je učitelj, on najbolje zna formulu. No mi idemo utakmicu po utakmicu. Nažalost ni naši konkurenti ne posustaju, ali gledamo samo svoja posla pa što bude. Prerano je govoriti o naslovu prvaka", poručio je Bilić.

Još desetak dana će Bešiktaš biti u pogonu i tada slijedi stanka od tri tjedna. U nedjelju slijedi gostovanje kod Konyaspora, a potom 4. siječnja možda i ključna utakmica polusezone. U goste Bešiktašu stiže ljuti rival Galatasaray. To će biti pravi derbi s puno emcija. I travnjaku, i van njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činjenica je da smo se počeli umarati. Kalendar igranja za nas je iznimno naporan i, primjerice, Akhisar bio je energetski na boljoj razini od nas. Nemamo puno vremena za odmor i zato se moramo posebno paziti", kazao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo