BIVŠI IZBORNIK PROKOMENTIRAO AKTUALNOSTI: / Ćiro nahvalio moralnu vertikalu Dalića, ne i HNS

Image
Foto: PIXSELL

Dalić ima punu podršku bivšeg izbornika Blažića

10.4.2018.
15:08
PIXSELL
VOYO logo

Miroslav Ćiro Blažević nezaobilazan je izbor medija pred svaku veću utakmicu i idealan sugovornik u najavi većeg nogometnog natjecanja. Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije razumije igru, a i uvijek je spreman ponuditi neku izjavu koja će odjeknuti.

Nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo Blažević neće pratiti iz Rusije u kojoj će se igrati. Ostaje kod kuće, a sve, prenosi Večernji list, objašnjava ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako me Hrvatski nogometni savez u Rusiju pozvao 'kod Gige u šupi', Svjetsko prvenstvo gledat ću kod kuće. A i da su me pozvali u Rusiju, ne bih išao."

Rebić je dobitak

Upitan je i izbornik koji je s reprezentacijom 1998. potpisao svjetsku broncu da prokomentira nedavnu mini-turneju izabrane vrste po Sjedinjenim Američkim Državama, odnosno poraz od Perua i pobjedu protiv Meksika na tim pripremama. Kaže da izbornik Zlatko Dalić radi dobar posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Zlatko Dalić

"Ma ništa, baš ništa Zlatko ne radi krivo! Na američkoj turneji 'dobio' je Rebića, što je strašan kapital, premda izbornik možda nije trebao izjaviti kako je Rebić sada ispred Perišića, budući da je Ivan igračina, čovjek čiji potez i nadahnuće mogu slomiti svakog suparnika. Rebić je dobitak i u svjetlu činjenice da sam na žalost čuo kako Pjacu još uvijek boli koljeno. Ta ozljeda zaista je najteža za nogometaša, zbog nje sam u 24. godini morao prekinuti karijeru."

Izbornikova hipoteka

Hvali Blažević i ulazak bivšeg 'sina' Dražena Ladića u stožer reprezentacije. Kaže da je Dalić s njim 'dobio sjajnoga, inteligentnoga suradnika čija pronicljivost može daleko unaprijed predvidjeti približava li se izborniku kakav udar s boka'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da Ćiro cijeni Dalića zbog još jedne stvari.

"Osim što je moralna vertikala, Zlatko Dalić je i nogometni znalac. On je jedini izbornik koji mi se obratio za savjet, ali sam brzo shvatio kako mu zapravo moji savjeti nisu potrebni. Dalić ima sve u malom prstu. I potpuno je svjestan kako od njega i njegovih igrača ovisi koliko ćemo svi mi na ljeto biti sretni. To je strašna izbornikova hipoteka", zaključio je vlasnik svjetske bronce stare dvadeset godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo