IZBORNIČE, ČUJETE LI OVO? / Je li hit igrač rješenje za kronični problem Zlatka Dalića? 'Zaslužujem mjesto u reprezentaciji Hrvatske, nisam na kraj svijeta'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Tudor odigrao fantastičnu sezonu i dobio ponudu od kluba da potpiše petogodišnji ugovor, financijski najveći od svih drugih. Igrač je s najvećom minutažom, zamjenik kapetana i nominiran je za najboljeg desnog bočnog igrača Poljske

11.6.2022.
13:19
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Iza bivšeg hajdukovca Frana Tudora je najbolja sezona u karijeri koju je 26-godišnji Zagrepčanin odradio u dresu poljskog prvoligaša Rakowa, s kojim je na tablici Ekstraklase završio na drugom mjestu, a uz to se okitio i naslovom osvajača Kupa.

Image
NIJE IM SVEJEDNO /

Francuzi drhte pred Vatrenima uoči nove utakmice. Pogledajte što je L'Equipe napisao o Modriću

Image
NIJE IM SVEJEDNO /

Francuzi drhte pred Vatrenima uoči nove utakmice. Pogledajte što je L'Equipe napisao o Modriću

Fantastična sezona Frana Tudora

Tudor je odigrao fantastičnu sezonu dobio ponudu od kluba da potpiše petogodišnji ugovor, financijski najveći od svih drugih. Igrač je Fran s najvećom minutažom, zamjenik je kapetana i nominiran je za najboljeg desnog bočnog igrača Poljske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miljenik je predsjednika Wojciecha Cygana, on ga obožava i gradi s njim odnos kakav je vlasnik Šahtara Rinat Ahmetov imao sa Srnom.

"Klub je izvrstan, jako sam zadovoljan. Poštuju me, imam najveću minutažu u momčadi. Dva puta sam bio viceprvak i osvojio dva kupa Poljske. Nije moglo biti bolje", govori za portal Sportnews.hr Fran Tudor, koji je u Poljsku stigao na zimu 2020. godine, nakon što je nekoliko mjeseci tražio klub poslije raskida ugovora s Bijelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otad je osvojio dva Kupa i Superkup te se nametnuo kao najbolji igrač svoje momčadi. Za njega je dolazak u Rakow bio pun pogodak. Tudor je na odmoru u Hrvatskoj, odmara se s obitelji, ali jedno mu nije jasno. Kako to da nije dobio poziv od izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića?

Image

Četiri dana nakon njihova okršaja u polufinalu Kupa, nogometaši Hajduka i Dinama još su se jednom sudarili u lijepoj atmosferi Poljuda, ovaj put u sklopu prvenstva.

'Ne bih rekao da je Poljska izvan vidokruga, pa Juranović je postao reprezentativac'

"Ne bih rekao da je Poljska izvan vidokruga, Juranović je iz Legije postao reprezentativac", kazat će Fran Tudor i naglasiti kako će nadolazeći Mundijal u Kataru krajem godine gledati na TV-u...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić je na pressici nakon utakmice s Francuskom na tvom Poljudu izjavio da do rujna mora pronaći rješenje na desnom boku, nominiran si za najboljeg bočnog igrača Poljske lige titula ti je umakla samo zbog toga što je Poljak izabran na toj poziciji, jedinu koja je domaćem igraču pripala u sezoni 2021/23, možda te se izbornik sjeti?

"Zaslužujem to mjesto! Ne mogu biti skroman, moje igre ne daju mi pravo za to", rekao je Fran Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajem rujna Tudor puni 27. godina, a nekoliko dana prije njegovog rođendana Hrvatska igra dva posljednja susreta Lige nacija sa Danskom i Austrijom. Dvije zadnje šanse za Tudora prije odlaska Vatrenih na SP.

'Nadam se pozivu za rujan, nije Poljska na kraju svijeta'

"Nadam se pozivu za rujan. Ako već izbornik traži beka, neka pogleda prema Rakowu", istaknuo je Fran Tudor za Sportske novosti i ponovio, ovog puta jasnije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da za mene ima mjesta u reprezentaciji Hrvatske. Sam je izbornik kazao da mu treba desni bek. Evo, neka pogleda malo i prema Poljskoj. Nismo na kraj svijeta, uostalom, iz Poljske je već izašao jedan desni bek za reprezentaciju, zašto ne bi još jedan", jasno i glasno je poručio Tudor.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo