TRAŽI ISTRAGU / Bivša djevojka stradalog nogometaša: 'Ovo je noćna mora, ne vjerujem da je to bila nesreća'

Image
Foto: Instagram

Najprije se javila na Twitteru kratkom porukom, a potom je na Instagramu objavila nekoliko zajedničkih fotografija

23.1.2019.
11:43
Instagram
VOYO logo

Berenice Schakair, bivša djevojka Emiliana Sale, argentinskog nogometaša Cardiffa čiji je avion nestao u La Mancheu, oglasila se putem društvenih mreža i iznijela teške optužbe. Ona tvrdi da nestanak Salinog aviona na letu između Nantesa i Cardiffa nije slučajnost.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najprije se javila na Twitteru kratkom porukom, a potom je na Instagramu objavila nekoliko zajedničkih fotografija i napisala:

"Želim se probuditi i shvatiti da ovo nije istina. Molim vas, istražite što se dogodilo Emilianu Sali jer ne vjerujem da je to bila nesreća i da su prekinuli potragu zbog lošeg vremena. Ne mogu vjerovati da su potragu odgodili za idući dan, da su bez veze izgubili vrijeme umjesto da ga traže. Osjećam se bespomoćno, ovo je noćna mora", piše Berenice pa nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slomljena sam. Osjećam bol, strah, bijes, nemoćna sam jer ne mogu napraviti ništa. Emi, budi snažan kao uvijek, ti si borac. Čekamo te."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U zrakoplovu sam koji izgleda kao da će se raspasti."

Potraga za nestalim zrakoplovom tipa Piper Malibu u kojem je bio argentinski nogometaš Emiliano Sala na putu iz Nantesa za Cardiff, nastavljena je u utorak, a policija upozorava da su nade da su putnici preživjeli "slabe" ako je letjelica sletjela na vodu. 

"Nastavili smo potragu. Poletjela su dva zrakoplova i koncentriramo potragu nad jednim područjem gdje bismo, prema našim procjenama utemeljenim na priučavanju plime i oseke i vremenskih prilika nakon nestanka zrakoplova, najvjerojatnije mogli nešto naći", objavila je policija na svom tweeteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz zraka će biti pretraženi i obalno područje oko Aurignyjaa kao i stijene i otoci", dodala je policija.

Jučer se cijeli dan tragalo za zrakoplovom koji je nestao s radara u ponedjeljak navečer u trenutku kada je bio dvadesetak km sjeverno od otoka Guerneseya u La Mancheu.  U potrazi sudjeluju zrakoplovi, helikopteri i čamci za potragu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvajski nogometaš Diego Rolan je izjavio da je Sala prije ulaska u zrakoplov  poslao preko WahtsApp-a poruku prijateljima da mu letjelica ne djeluje ispravno. 

"Primio sam poruku koju je Emiliano poslao prijateljima u kojoj kaže da je bio prestrašen prije ulaska u zrakoplov", rekao je Rolan . 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinski mediji izvješćuju da je u poruci stajalo: "U zrakoplovu sam koji izgleda kao da će se raspasti."

Francuska je policija jučer potvrdila da je u zrakoplovu bio Argentinac Emiliano Sala, 28-godišnji napadač koji je upravo potpisao ugovor s Cardiffom vrijedan 17 milijuna eura. Zrakoplov je napustio Nantes u 19,15 sati i letio je na visini od 5,000 stopa kada je kontaktirao zračnu kontrolu Jerseya tražeći dopuštenje za slijetanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sala je u prvom dijelu ove sezone zabio 13 golova za Nantes u Ligue 1 pod vodstvom trenera Vahida Halilhodžića, a u ponedjeljak se vratio u Jonelière, gdje treniraju nogometaši Nantesa, kako bi pokupio svoje stvari i oprostio se sa suigračima.

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo