BIŠĆAN JASNO DAO DO ZNANJA KOJI JE NAJVEĆI PROBLEM RIJEKE: / 'Neću otvarati tu temu jer se ništa neće promijeniti'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Uzvrat je u Rijeci 29. kolovoza

22.8.2019.
23:29
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke u četvrtak su u prvoj utakmici posljednjeg pretkola Europske lige u gostima kod belgijskog Genta izgubili sa 1-2,. Dvostruki strijelac za domaćine bio je Laurent Depoitre (57, 71), a pogodak za Rijeku postigao je Tibor Halilović (40).

Image
RIJEKA JEDVA PREŽIVJELA GENT: /

Nakon sjajna Halilovićeva gola, Belgijci dva puta zabili iz prekrasnih akcija

Image
RIJEKA JEDVA PREŽIVJELA GENT: /

Nakon sjajna Halilovićeva gola, Belgijci dva puta zabili iz prekrasnih akcija

"Poraz nikad nije dobar, iako se čini da smo do poluvremena izgledali kao da nećemo izgubiti. Ovo je jedan od poraza koji ostavljaju dovoljno nade da imaš u što vjerovati. Na Rujevici će biti drugačija utakmica. To je prevelika šansa da svi ne osjetimo moment, napravimo pakao i u dobroj atmosferi ostvarimo što treba“, započeo je IgorBišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemaju širinu

"Imali smo problema u drugom poluvremenu, ali generalno smo bili dobri. Nema puno zamjerki na igru. Igrali smo kakao som mogli. Imamo priliku proći i dat ćemo sve od sebe", poručio je Bišćan poslije utakmice.

Image

Rijeka's Tibor Halilovic (2ndL) celebrates with his teammates after scoring a goal during the Europa League play-off football match between Gent and Rijeka, on August 22, 2019 at KAA Gent stadium in Gent., Image: 466788097, License: Rights-managed, Restrictions: Belgium OUT, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Problem za trenera Rijeke predstavlja što nema širine u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako je kako je. Naravno da bi bilo dobro da imamo više opcija, ali neću otvarati tu temu jer se ništa neće promijeniti. Igramo s tim što imamo", kazao je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je i može li se njegova momčad nešto napraviti kako bi bila bolja na Rujevici.

"U tjedan dana se ne može nešto bitnije napraviti. Ovakva utakmica sama po sebi diže sposobnosti, po nekakvoj logici bi trebali biti za nijansu bolji, ali bit će i Gent. Ova utakmica zahtijeva puno od igrača. Nismo bili na nivou, ali nadam se da ćemo biti za tjedan dana", rekao je trener Rijeke,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo