U VELIKIM PROBLEMIMA / Jedno vrijeme je bio najdugovječniji član Hajduka, a sada proživljava dramu: 'Nećete mi uništiti život!'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Netko je kreirao profil na Twitteru predstavljajući se kao Simić i tim putem objavljivao razne poruke

15.9.2023.
8:27
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Kada je 19. siječnja Stefan Simić potpisao produženje ugovora s Hajdukom, vjerojatno nitko nije mogao očekivati da će kao najdugovječniji član svlačionice napustiti Split već pet mjeseci nakon toga. Sada je Split zamijenio Eibarom, ali tamo proživljava pravu dramu.

Image
FENOMEN /

Zlatko Dalić: 'Shvatio sam svoje pogreške, sad smo najuređenija reprezentacija svijeta'

Image
FENOMEN /

Zlatko Dalić: 'Shvatio sam svoje pogreške, sad smo najuređenija reprezentacija svijeta'

Simić je inače veliki navijač Hajduka i odlazak iz Splita mu nikako nije bio lagan, ali se brzo snašao i potpisao za španjolskog prvoligaša. Međutim, tada su krenuli problemi za braniča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po dolasku u Španjolsku, netko je kreirao profil na Twitteru predstavljajući se kao Simić i tim putem objavljivao razne ideološke i političke poruke koje su pravom Simiću izazvale velike probleme. On je sada cijeli slučaj odlučio razjasniti na svom pravom Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj račun je lažan i nikad nije bio moj, nestao je jer smo ga prijavili za krađu identiteta. Službeni Twitter profili moja posljednja dva kluba, Hajduka i Milana, nikad nisu spomenuli taj račun jer nikad nisam imao profil na Twitteru. Nisam homofob, sloboda je najbolja stvar koju je svijet ikada imao i njen sam vjeran branitelj.

Svatko treba imati slobodu da voli, živi, osjeća što želi bez obzira na seksualnu orijentaciju, boju i rasu. Nije fer to što se dogodilo i poduzet ću mjere protiv svakoga tko mi uništava čast. Vrlo je lako na društvenim mrežama napasti nekoga koga ne poznajete, ali ne možete slobodno uništiti život osobi poput mene ili bilo koje druge. Neću šutjeti i prihvatiti da o meni govore nešto što nije istina."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo