BILO JE SAMO PITANJE VREMENA: / Barcelona priprema veliku zamjenu, Rakitić bi se ovim potezom naprosto spasio

Image
Foto: Profimedia

Španjolci pišu da je hrvatski reprezetnativac dobra opcija za razmjenu

26.4.2020.
9:07
Profimedia
VOYO logo

Španjolski nogometni velikan Barcelona pokazao je veliki intres za veznjaka Tottenhama Francuza Tanguyja Ndombelea.

Mladog francuskog veznjaka Spursi su platili 60 milijuna eura, cijena mu je prema Transfermarktu pala na oko 45 milijuna, no Barcelona zbog krize izazvane pandemijom koronavirusa nije u mogućnosti toliko platiti. Zbog toga su na Camp Nouu spremni obaviti razmjenu igrača kako bi ga doveli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se na početku govorilo kako će u smjeru Londona otići Samuel Umtiti i Nelson Semedo, španjolski Mundo Deportivo danas ima drugačije informacije. Naime, Ivan Rakitić nije dobio novi ugovor i Barcelona gleda kako bi ga se riješila.

Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic shoots on goal during the UEFA Champions League Group F football match Inter Milan vs Barcelona on December 10, 2019 at the San Siro stadium in Milan., Image: 487399283, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Isabella BONOTTO / AFP / Profimedia

Neloša opcija

Tako Španjolci pišu da je hrvatski reprezetnativac dobra opcija za razmjenu, iako će Spursi tražiti još novca uz njega kako bi Francuz prešao na Camp Nou. Radi se o svoti od 20-ak milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne bi ovo bio loš scenarij za Ivana Rakitića koji u Barceloni sve teže pronalazi minutažu. Kod Josea Mourinha igrač njegove kvalitete sigurno bi pronašao svoje mjesto, a njegova borbenost i rastrčanost pomogle bi mu da u dresu Spursa konstantno igra.

Image
TKO JE BOLJI, CRISTIANO ILI MESSI? /

Ronaldo i Ronaldinho odgovorili na vječno pitanje i to bez previše dileme

Image
TKO JE BOLJI, CRISTIANO ILI MESSI? /

Ronaldo i Ronaldinho odgovorili na vječno pitanje i to bez previše dileme

Promašaj Spursa

Inače, Ndombele je stigao u Tottenham u srpnju 2019. iz Lyona za 60 milijuna eura, no za londonski klub je upisao samo 27 nastupa i čini se kako Jose Mourinho nije njegov najveći obožavatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spursi imaju dovoljno igrača u sredini terena (Harry Winks, Moussa Sissoko, Eric Dier, Oliver Skipp, Gedson Fernandes, Gio Lo Celso) i na ‘otoku’ nagađaju kako bi mogli pristati na ‘trampu’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo