Smjena generacija u kraljevskom klubu / Bilo je dobro dok je trajalo: Španjolci tvrde da Real Madrid ne misli produžiti Modriću ugovor

Image

Prelijepa priča bila bi kad bi Inter u skoro vrijeme srušio s trona dugogodišnjeg prvaka Juventusa. i to na hrvatski pogon

22.11.2018.
12:24
VOYO logo

Pisalo se o tome na ljeto nakon velikog uspjeha Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, a transfer Luke Modrića iz Real Madrida u Inter postao je glavna tema i pred zimski prijelazni rok.

Vodeći španjolski nogometni mediji El Mundo Deportivo i Sport tvrde da je teško da će Luka dobiti od Real Madrida novi ugovor kad u ovaj istekne 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa čudno. iako je najbolji igrač svijeta, Modrić je na pragu 34. godine, a 2020. bit će mu 36. Može dobiti nagrada koliko hoće, no godinama, i svim nedaćama koje one donose profesionalnim nogometašima, nitko još nije pobjegao.

Prema pisanju španjolskih medija, Lukina sljedeća destinacija ipak bi trebao biti milanski Inter u kojem već sad stoluje tročlana hrvatska kolonija u sastavu Perišić-Brozović-Vrsaljko, a prelijepa priča bila bi kad bi Inter u skoro vrijeme srušio s trona dugogodišnjeg prvaka Juventusa. i to na hrvatski pogon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo