BILIĆU SE OPASNO TRESE STOLICA: / Hoće li hrvatski stručnjak poslije ovog vikenda i dalje biti trener West Hama?

Image
Foto: AFP, JUSTIN TALLIS

Odlična predstava nogometaša West Hama na teškom gostovanju kod Liverpoola privremeno je dala mir Slavenu Biliću.

13.12.2016.
16:47
AFP, JUSTIN TALLIS
VOYO logo

Loši rezultati ove sezone doveli su ga na prag otkaza. Nitko od engleskih medija nije mislio da će utakmicu s Liverpoolom dočekati kao trener West Hama. Naime, londonski klub imao je seriju od nekoliko izrazito izazovnih utakmica. Izgubio je West Ham od Tottenhama, potom je slijedio prvenstveni remi s Manchester Unitedom, a zatim poraz od iste momčadi u četvrtfinalu Liga kupa. Malo tko im je davao nade protiv Liverpoola poslije 5:1 domaćeg poraza od Arsenala, ali Bilić je preživio Anfield (2:2).

Serija teških utakmica mu nije presudila, ali sljedeće dvije bi mogle. Standard piše kako će domaći susreti s Burnleyem u srijedu i s Hullom u subotu biti odlučujući za Bilića. Dva poraza sigurno će ga koštati posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo da ćemo poslije ove četiri utakmice imati dvije na domaćem terenu. Protiv Burnleya i Hulla moramo slaviti. Pobjede nam neće promijeniti sezonu, ali će nam pomoći da se maknemo s dna tablice", rekao je Bilić u ponedjeljak za službenu stranicu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan kasnije u najavi utakmce s Burnleyem rekao je kako za utakmicu ne može računati na Andyja Carrolla i Simenoa Zazu, ali da bi se na travnjak trebao vratiiti Cheikhou Kouyaté.

Kako se uskoro se otvara siječanjski prijelazni rok logično da bivši hrvatski izbornik nije mogao izbjeći pitanje o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim razgovarati o našim planovima. Na nekoliko pozicija su nam potrebna pojačanja, ali u ovom trenutku već imamo dobru momčad", poručio je Bilić. Posljednjih dana dosta se govori o Dimitriju Payetu i prelasku u Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarali smo u momo uredu i on trenutno samo razmišlja o aktualnoj sezoni u West Hamu. Posve je usredotočen na sljedećih nekoliko utakmica", završio je.

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo