BILIĆ U NEVJERICI ZBOG MEDIJSKIH NAPISA: / 'Ne razumijem čemu to! Pa nisam trener Chelseaja ili Manchester Cityja'

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić priznao je da ga iznenađuju nagađanja kako bi mogao dobiti otkaz kao trener West Hama.

6.2.2017.
20:19
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Bilićeva je momčad prošle sezone bila senzacija, redom je rušila sve engleske velikane i bogataše i završila na sedmom mjestu. No, u aktualnoj su sezoni stvari ipak došle u realnije okvire, West Ham poslije 24 kola drži deveto mjesto i na kontu ima 11 poraza. Bilo je tu i vrlo teških poraza, poput onih protiv Arsenala (1-5) i dvaput protiv Manchester Cityja, jednom u FA kupu (0-5) i jednom u Premier ligi (0-4).

Image
BILIĆEVI 'ČEKIĆARI' SLAVILI U GOSTIMA: /

Liverpool izgubio bez Lovrena, Lukaku zabio četiri gola

Image
BILIĆEVI 'ČEKIĆARI' SLAVILI U GOSTIMA: /

Liverpool izgubio bez Lovrena, Lukaku zabio četiri gola

'Radimo odličan posao'

U posljednja su četiri kola Bilićevi nogometaši ipak uspjeli ostvariti tri pobjede, uključujući i subotnju na teškom gostovanju kod Southamptona (1-3). Upravo zbog toga hrvatskog stručnjaka čude brojni napisi u otočkim medijima kako mu se sprema smjena i kako West Ham razmatra dovođenje Roberta Mancinija na klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, iznenađuje me to i ne razumijem čemu to. Mogu živjeti s tim i ne utječe mi to na posao, ali iskreno ne znam čemu takva pitanja. Nisam menadžer Chelseaja ili Manchester Cityja pa da je pozicija na kojoj se nalazimo čudna. Bez želje da zvučim umišljeno, mogu reći da moj stožer i ja radimo odličan posao, posebno kad se uzme u obzir problemi koje smo imali ove sezone", prenose britanski mediji Bilićeve riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Promijenili smo stadion, imali veliki broje ozlijeđenih, neki se transferi nisu pokazali dobrima, ni za igrače ni za nas. Ali u svim tim poteškoćama plivamo stvarno dobro. Dečki su pokazali da se nećemo utopiti, da se nećemo žaliti jer smo ostali bez glavnog igrača (Payet, op. a.), nego da ćemo preuzeti više odgovornosti, i pojedinačno i kao momčad. Jesmo li u dobroj poziciji? Jesmo, ne samo zbog bodova, već i zbog načina na koji igramo. To mi daje nadu i zadovoljstvo", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo