BILIĆ SE NE BOJI OTKAZA: /

'Osjećam se poniženo, ali mislim da sam zaslužio kredit zbog prošle sezone'

Image
Foto: AFP, JON SUPER

Još jedan težak udarac dobio je bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić. U 14. kolu engleske Premier lige njegov je West Ham na svome stadionu poražen od Arsenala s 1-5.

4.12.2016.
10:58
AFP, JON SUPER
VOYO logo

Čekićarima je ovo bio već osmi poraz ove sezone koji ih je bacio na 17. mjesto, tik do zone ispadanja. Kako su ranije ovaj tjedan ispali i iz Liga kupa nakon teškog poraza od Manchester Uniteda (1-4), jasno je da je Bilić u ozbiljnim problemima i da mu otkaz visi nad glavom.

Image
BILIĆ NA PRAGU OTKAZA? /

Arsenal utrpao pet golova West Hamu

Image
BILIĆ NA PRAGU OTKAZA? /

Arsenal utrpao pet golova West Hamu

'Ne tražim isprike'

"Ne želim se ovako osjećati. Ispričavam se navijačima i svima u West Hamu. Bilo je loše, razočaran sam. Osjećam se poniženo, odgovoran sam za ovo. Pod pritiskom sam, ali ja si ga sam namećem i to mi nije problem. Stvari se moraju promijeniti", izjavio je Bilić nakon utakmice i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne tražim isprike. Da, bilo je ozljeda i pogrešaka, ali jednostavno nismo bili dovoljno dobri. Moram biti iskren i reći da nemamo intenzitet kakav smo imali prošle sezone. Čak ni na treninzima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Borimo se za ostanak'

Hrvatski stručnjak smatra, ipak, da nije zaslužio otkaz zbog dobrih stvari koje je napravio u prošloj sezoni kada je rušio jednog favorita za drugim i završio na visokom sedmom mjestu.

"Naravno da se borimo za ostanak i naravno da igrači to znaju. Mislim li da mogu preokrenuti stvari? Da. Jesam li prošle sezone napravio dovoljno da zaslužim kredit? Mislim da jesam", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo